خبرگزاری بسیج - سرویس اخبار ویژه
در حالی که بارها شاهد تاکید رهبر فرزانهی انقلاب به مسئولین در عرصهی فرهنگی نسبت به تهاجمات طراحی شده توسط دشمنان هستیم ، با این وجود ،بیش از پیش فرهنگ و هنر غربی و غیر اسلامی با حمایت جریانات معلوم الحال داخلی در حال جایگزینی با فرهنگ اسلامی ایرانی غنی کشورمان است!
اخیرا در سومين جشن موسيقي ما، دو جايزه ويژه به «بهروز غريبپور» بهخاطر فعاليتهاي سالهاي اخيرش در زمينه اجراي اپراهاي عروسكي با وجود تکخوانی زنان در این اپراها اهدا شده است!گفتنی است اوایل امسال«اپرای سعدی» به کاگردانی غریب پور با سرو صدای رسانههای خبری و زنجیرهای حامی کودتای فرهنگی در ایران با همراهی وزارت ارشاد در عین مخالفت دلسوزان فرهنگ ایرانی و اسلامی ، با وجود تک خوانی زنان موفق به اخذ مجوز شد!
لازم به ذکر است که غریب پور در عصر اصلاحات ، مشاور فرهنگی (شهردار تهران) و مدیر «فرهنگسرای بهمن» به شمار می رفت، او از سال 1383 از «رامین جهانبگلو» جاسوس تابلودار CIAبرای برگزاری جلسات سیاسی- فرهنگی در خانه هنرمندان دعوت می کرد و این جلسات که با حضور سفیر لهستان برای تئوریزه کردن «استراتژی جنگ نرم» تشکیل می شد، که تا هنگام بازداشت جهانبگلو به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» ادامه داشت.