۲۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 16 September 2026
۰۱:۲۶
کد خبر : 8572958
۱۴:۰۱

۱۳۹۴/۰۷/۰۲
امام جمعه نهاوند:

امروز حقوق حقه ملت ایران پیشرفت در علوم هسته‌ای است

امروز حقوق حقه ملت ایران پیشرفت در علوم هسته‌ای است
امام جمعه نهاوند با بیان اینکه امروز حقوق حقه ملت ایران پیشرفت در علوم هسته‌ای است و هیچ‌گاه از این حق خود نخواهیم گذشت، گفت: این امر خواسته تمامی ملت ایران به تبعیت از مقام معظم رهبری است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، عباسعلی مغیثی امروز در خطبه‌های نماز عید قربان بیان داشت: انقلاب اسلامی ایران از همان ابتدای انعقاد نطفه متحمل رنج‌ها و سختی‌های فراوانی از سوی رژیم طاغوت و سپس به‌وسیله گروهک‌های منافق در سطح کشور بود.

وی عنوان کرد: پس از بی‌نتیجه ماندن اهداف شوم نظام کفر و استکبار به سرکردگی آمریکا، دشمنان صدام خبیث را به جنگ با ایران اسلامی تجهیز و با تمام توان علیه این نظام نوپا توطئه‌چینی کردند.

مغیثی اظهار کرد: تمامی این توطئه‌ها به رهبری امام خمینی (ره) و پس‌ از آن جانشین و خلف صالح ایشان امام خامنه‌ای برملا و به برکت ولایت فقیه به موقعیت فعلی در جهان و منطقه رسیدیم بطوری که هیچ‌یک از مزدوران با توجه به درگیری‌های منطقه جرات چپ نگاه کردن به میهن اسلامی ایران را ندارند.

وی گفت: ایران اسلامی هیچ‌گاه شروع‌کننده جنگ نبوده و نخواهد بود و تنها در برابر ظالمان از حقوق حقه خود دفاع خواهد کرد.

وی با بیان اینکه امروز حقوق حقه ملت ایران پیشرفت در علوم هسته‌ای است و هیچ‌گاه از این حق خود نخواهیم گذشت، گفت: این امر خواسته تمامی ملت ایران به تبعیت از مقام معظم رهبری است.

امام‌جمعه نهاوند گفت: هر گناه و خیانتی به این نظام و مملکت دانسته و ندانسته، آب ریختن در آسیاب دشمن است که این گناهی نابخشودنی است.

وی با اشاره به پیام رهبر انقلاب اسلامی در کنگره حج امسال گفت: رهبر معظم انقلاب در ۵ بخش سخنان کلیدی را مطرح نمودند که شناخت دشمن و مقابله با نقشه‌ها و شیوه‌های آن، مجاهدت برای بی‌اثر کردن ضربه‌ها و خدعه‌ها و دشمنی‌ها، اتحاد و برادری مسلمانان در زیر لوای توحید، شناخت صحیح اسلام ناب و کوشش برای وظایف برآمده از آن و پشتیبانی واقعی و جدی از فلسطین از مهم‌ترین آن‌ها عنوان‌شده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید