۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:22
کد خبر : 8573232
۱۷:۴۱

۱۳۹۴/۰۷/۰۳
امام جمعه عسلویه:

بعید نیست فجایع منا تعمدی نباشد

امام جمعه عسلویه گفت: بعید نیست این فجایع منا تعمدی نباشد چون دست آ ل سعود در دست آمریکا و صهیونیست هاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از عسلویه، حجت‌الاسلام سید علی هاشمی نژاد در نشست با بسیجیان و کارکنان سپاه عسلویه با گرامیداشت هفته دفاع مقدس ، اظهار داشت: این مقطع تاریخی که باعث سربلندی وعزت ملت ایران شد هرگز فراموش نخواهد شد و لازم است که از برگزارکنندگان برنامه های این از جمله ستاد هفته دفاع مقدس، عزیزان در منطقه چهارم ندسا، ناحیه مقاومت خاتم الانبیاء و مسئولین اجرایی و مردم ولایت مدار عسلویه که با حضور باشکوه در این برنامه ها حضور گسترده و فعالی دارند تقدیر کنیم.

خطیب جمعه عسلویه با تاکید بر جایگاه سپاه پاسداران در انقلاب اسلامی گفت: سپاه یک ناظر آگاه و هوشیار است و تضعیف جایگاه سپاه پاسدارن دشمنان را خوشحال می‌کند.

وی ولایت،سپاه پاسدران و روحانیت را سه نعمت در جمهوری اسلامی دانست و گفت: به برکت این سه نعمت انقلاب اسلامی دارای عزتی در جهان است که جلودار قدرت‌های بزرگ شده است و قدرت‌های جهانی تسلیم قدرت ایران شده اند.

وی با اشاره به فاجعه منا در روز گذشته ضمن تسلیت به خانواده این قربانیان اظهار داشت:دولت عربستان به جای پاسخگویی توجیه می‌آورد و این قابل قبول نیست و دولت های اسلامی باید برگزاری حج را از سعودی ها بگیرند و بعید نیست این فجایع منا تعمدی نباشد چون دست آ ل سعود در دست آمریکا و صهیونیست هاست.

وی با گرامیداشت سالروز حصر آبادان گفت : رزمندگان اسلام به فرمان امام (ره) لبیک گفتند و حصر آبادان را شکستند و به شهدای این عملیات غرور آفرین درود می فرستیم.

بعد از اتمام نماز جمعه،پاسداران و بسیجیان به همراه نمازگزاران با سر دادن شعارهایی علیه آل سعود و حاکمان دولت عربستان اعتراض خود را نشان دادند.

انتهای خبر/



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید