۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:44
کد خبر : 8574194
۱۲:۵۵

۱۳۹۴/۰۷/۰۵
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع)استان تهران:

موفقیت های امروز ایران حاصل دوران دفاع مقدس بوده است

خبرگزاری بسیج: موفقیت های امروز ایران حاصل دوران دفاع مقدس بوده است و اراده خداوند باعث شد که امروز به این موفقیت ها برسیم.

به گزارش روابط عمومی ناحیه مقاومت بسیج پیشوا:سرهنگ پاسدار عبدالرضا زنگنه معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع)استان تهران سخنران قبل از خطبه های نماز جمعه شهرستان پیشواضمن تبریک هفته دفاع مقدس وعید قربان وعرض تسلیت به مناسبت فاجعه منا که آن قضیه برای مسلمانان و حجاج ایران اتفاق افتاد اشاره کرد .

معاون هماهنگ کننده افزود: در شرایطی که کشور هنوز آمادگی لازم را نداشت و ما با انواع توطئه ها مواجه بودیم این جنگ به ما تحمیل شد.

زنگنه ادامه داد: در مقابل دشمن در اوج توان مالی و تسلیحاتی بود. صدام سلاح های بی شماری را جمع آوری کرده بود و فکر می کرد در مدت کوتاهی می تواند انقلاب اسلامی را ساقط کند.

وی با بیان این که موفقیت های امروز ایران حاصل دوران دفاع مقدس بوده است، گفت: اراده خداوند باعث شد که امروز به این موفقیت ها برسیم.

زنگنه بیان داشت: فرهنگ ایثاری که در طول هشت‌ساله دفاع مقدس و در جبهه‌های حق علیه باطل این دوران جاری بود، چنان جلوه زیبایی داشت که نظیر آن را در هیچ میدان نبرد دیگری نمی‌توان یافت.

 معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع)استان تهران بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان از سوی نهادهای فرهنگی تأکید کرد و ادامه داد: با توجه به تلاش دشمنان در معرفی الگوهای نامناسب غربی از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای و دنیای مجازی، الگوسازی از شهدا برای نسل جوان بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می‌رسد.

سردار عبدالله پور یادآور شد: در دوران دفاع مقدس اقتدار و استقلال نظام تضمین شد و ما استراتژی نوین دفاعی را با استفاده از مردم به دنیا عرضه کردیم. اکنون ما به همه کشورهای مسلمان یاد داده ایم که چطور می توان از خود دفاع کرد .




گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید