حجت
الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام در مراسم تشییع پیکر چهارتن از جانباختگان فاجعه
منا با اشاره به فاجعه بزرگ و تلخ منا وعزادار شدن امت اسلامی، اظهارکرد: در اثر بیتدبیری
و بیکفایتی آل سعود که خود را خادم حرمین مینامند ولی درواقع خائن حرمین هستند، نه
تنها ایران اسلامی بلکه امت اسلامی را داغدار و عزادار کردند.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: شما مردم تنها برای تشییع پیکرهای مطهر این مهاجرین الی الله و هم ناله و شریکشدن در غم خانواده آنها در این مراسم حضور پیدا نکردهاید بلکه آمدهاید تا عداوت، کینه، انزجار و نفرت خودتان را از طاغوت، ظالمان، مستکبران و در رأس آنها آلسعود و هم پیمانانش آمریکا و اسرائیل به نمایش بگذارد
امام جمعه شهرکرد ادامه داد: شما آمده اید تا بگویید، این ملت، ملتی نیست که با این قربانی دادنها و فشارها تسلیم شود و بترسد و بلرزد هرگز؛ بلکه در شرایطی که باید از حجاج خود استقبال کنند و آنها را در آغوش بگیرد و زیارت قبول به آنها بگوید اما اکنون پیکرهای آنان را به دوش میگیرد و به وظیفه خودشان عمل می کند.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام افزود: این ملت، ملتی است که هشت سال دفاع مقدس هزار شهید، جانبازان و آزادگان و 17 هزار شهید ترور تقدیم انقلاب کرده است و آوراگی، فشار ، تحریم و انواع سختیها را تحمل کرده ولی هیچگاه تسلیم نشده است.
امام جمعه شهرکرد با تاکیدبر اینکه مردم انتظاردارند دولتمردان انتقام این جانباختگان را از این ظالمان بگیرد تصریح کرد: مردم انتظار دارند، همانگونه که رهبرمعظم انقلاب با صراحت، اقتدار و هشدارگونه ورق را برگرداند و قضایا را تغییر داد و دشمن سرمست، متکبر و مغروری را که از همکاری سرباز میزد، وادار به همکاری کرد، دولتمردان نیز با الگوگیری از این چنین روحیهای، در مقام انتقامگیری از آل سعود باشد.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام در پایان تاکیدکرد: علت دشمنیها علیه انقلاب اسلامی ایستادگی ملت ایران و صراحت و تسلیم نشدن در مقابل سیاستهای استکبار است و تا زمانی که محکم و استوار و قاطع در برابر دشمنان ایستادگی کنیم دشمن عقب نشینی خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ امروز (یکشنبه 112مهرماه94)، پیکر پاک هرمز داودی کرانی، محمدجواد فیاض، عیدی محمد عزیزی سورشجانی و علی حسین ولی پور حجاج جانباخته در حادثه منا با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولین از میدان 12محرم شهرکرد تا مقابل امامزاگان حلیمه و حکیمه سلام الله علیها تشییع و بعد از اقامه نماز برای خاکسپاری به شهرهای محل سکونت شان منتقل شد.