۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:25
کد خبر : 8577639
۱۱:۴۲

۱۳۹۴/۰۷/۱۴

فاجعه غمبار مِنا، خیانت و خباثت آل سعود را اثبات كرد

کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی کوثر گفت: در پی فاجعه بزرگ و غمبار مِنا، خیانت و خباثت آل سعود و بي لياقتي اين رژيم منحوس بر همگان اثبات شد.

علي صادقي، طي نشست با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کوثر، در خصوص بي لياقتي رژيم منحوس آل سعود و اثبات خباثت سران سعودي اظهار كرد: رژیم منحوس و پلید آل سعود در این حادثه بزرگ و غم بار به طور حتم و یقین مقصر است؛ چرا که با اندکی تامل و تدبر در این واقعه جانگداز؛ بطوری که مقام معظم رهبری تاکید فرمودند؛ عدم مدیریت و عدم لیاقت این خاندان ضد اسلام مشخص و بی کفایتی این رژیم بر همگان محرز شد.

کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی کوثر در ادامه افزود: فارغ از مسائل حقوقی و بین المللی؛ مسئله بی توجهی به حفظ کرامت و جان انسانها برای این دولت دیکتاتور ملموس است؛ چرا که با غرور عصر جاهلیت خود حتی یک عذر خواهی ساده هم نکردند و بجای ندامت از این عدم بی لیاقتی خویش با فرا فکنی و مقصر دانستن حجاج سعی در تنویر افکار عمومی دارد.

وی در ادامه گفت: امروزه سکوت مجامع بين المللي؛ دول جهانی و رسانه های غربی پرده از چهره اين رژيم برداشت و ثابت كرد که دولتهای مزدور منطقه و همپیمانان نفتی آل سعود جان انسانها را در مقابل یک بشکه نفت به حراج می گذارند و این سکوت معنا دار آنها ناشی از اين است که دست این رژیم سعودی صهیونیستی با دشمنان اسلام واقعی در یک سفره است.

صادقي همچنين با اشاره به اخطار و تذكر رهبر انقلاب به سران آل سعود گفت: همانطور كه رهبر انقلاب فرموده اند؛ واكنش ايران در قبال بي اعتنايي و بي حرمتي به حجاج ايراني سخت و خشن خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید