وی با تاکید بر زنده نگه داشتن واقعه عاشورا و رشادت های امام حسین (ع) و یارانش، گفت: سیره ابا عبدالله(ع) الگوی کامل فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.
امام جمعه کرمانشاه همچنین خواستار انجام هماهنگی های لازم و در نظر گرفتن تدارکات مناسب برای کاروان های زائر اربعین در مسیرهای مربوطه شد و افزود: فراهم کردن امکانات برای این حرکت عظیم معنوی لازم است.
آیت الله علما با اشاره به حضور خیل مشتاق محبان اهل بیت (ع) در مراسم اربعین، تصریح کرد: این حضور نشانه عشق و ارادت خالصانه دوستداران اهل بیت (ع) از نقاط مختلف جهان و از جمله ایران است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: هیئات و مساجد نیز باید با مدیریت مناسب در ایام محرم و عاشورا مراسمات ویژه این مناسبت ها را هدایت کنند.
وی در پایان با اشاره به اهمیت هفته امر به معروف و نهی از منکر، گفت: همزمان با آغاز این هفته باید با در نظر گرفتن تدابیر مناسب فضاسازی های لازم انجام شده و برنامه های مناسب برای ترویج این فریضه الهی اجرا شود.