بر اساس این گزارش، همایش توسعه کرمانشاه در سالهای پس از تحریم قرار بود با عنوانی همراه با "اقتصاد مقاومتی" برگزار شود که به دلایل نا معلوم این نام تغییر یافته است.
همایش اقتصادی مبتنی بر توسعه غربی و بدون توجه به مبانی الگوهای پیشرفت اسلامی با سخنرانی یک لیبرال به نام حسین مرعشی بسیار بعید بود که با نامی مرتبط با حوزه اقتصاد مقاومتی شکل بگیرد.
فعالان مقولات اقتصادی حزب کارگزاران سازندگی استان کرمانشاه از جمله سهراب دل انگیزان که کاندیدای دور آتی انتخابات مجلس نیز معرفی میشود شاید بتواند پاسخ دهد که حزب کارگزاران چرا با وجود عنوان اقتصاد مقاومتی مورد توجه رهبر معظم انقلاب مخالفت کرده است؟
حزب لیبرال ها فردا با سخنرانی حسین مرعشی در یک سالن دولتی همایشی را برگزار خواهد کرد که کاملا شائبه انتخاباتی دارد و همچنان مسوولین برگزاری انتخابات از کنار چنین همایش هایی در سالن های دولتی به راحتی عبور می کنند.
آیا حزبی که متشکل از عناصر پیمانکار میلیاردر است نمی تواند به جای استفاده از امکانات دولتی به برکت دولت یازدهم، برای همایش های خود از سالن های خصوصی مثل آمفی تئاتر هتل ها و... استفاده کند؟
به هر حال مردم بدون تردید در انتخاب نمایندگان آتی خود و همچنین نهادهای نظارتی در بررسی صلاحیت های فردی به چنین مواردی با تیزبینی برخورد خواهند کرد.