وی با بیان اینکه عزاداری ها باید از روی معرفت باشد، افزود: در مراسمات محرم هرگونه افراط و تفریط کنار گذاشته شود؛ زیرا باعث بدعت می شود که خلاف دستورات اهل بیت(ع) است.
امام جمعه ی برازجان ضمن اشاره به اینکه جلوه و شکوه مراسمات امام حسین(ع) تجمع و وحدت است، تأکید کرد: استفاده از برخی آلات موسیقی و شمائل اهل بیت(ع) خلاف دستورات دین است و برای زنان مراسمات جداگانه گرفته شود تا از اختلاط زنان و مردان در مراسمات که ممکن است باعث گناه شود جلوگیری به عمل آید.
حسن مصلح گفت: مراسمات باید سخنران محور باشد و پس از آن مداحی و سینه زنی انجام شود و اشعار مداح طوری باشد که بر معرفت و آگاهی مردم اضافه کند.
وی خاطرنشان کرد: در سخنرانی های محرم از مسائل روز جامعه اسلامی و یزیدیان زمان صحبت شود و از مظلومان عالم حمایت به عمل آید.
در پایان مراسم از پیر غلامان اهل بیت(ع) تقدیرو تشکر به عمل امد.
انتهای خبر