۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:58
کد خبر : 8582781
۱۳:۰۵

۱۳۹۴/۰۷/۲۷
یک استاد دانشگاه در گفتگو با بسیج؛

مسوولین مبارزه با ناهنجاری های اخلاقی را رها کرده اند

ما بودجه کشور را صرف فرهنگ نمی کنیم جوانان کشور را رها کردیم و متاسفانه شاهد چنین مسائلی به صورت گسترده در کشور هستیم.

قربانعلی کریم زاده استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج گفت: متاسفانه قوه قضائیه با فسق و فجور علنی و برنامه های ضد اخلاقی که در سطح جامعه می بینیم برخوردی نمی کند.

این استاد دانشگاه با انتقاد از ضعیف عمل کردن قوه قضائیه خاطر نشان کرد: متاسفانه سازمان های تبلیغاتی دشمن بی نهایت فعال هستند و در این زمینه بسیار هزینه می کنند.

کریم زاده تصریح کرد: دشمن با ماهواره و رسانه های خود در مخدوش کردن ذهن جوانان بسیار موفق بوده اما ما همچنان ضعیف تر کار می کنیم.

وی در پایان گفت: ما بودجه کشور را صرف فرهنگ نمی کنیم جوانان کشور را رها کردیم و متاسفانه شاهد چنین مسائلی به صورت گسترده در کشور هستیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید