وی گفت:شخصیت حضرت قاسم(ع)الگوی ادب برای نوجوانان و جوانان است و نوجوانان ما باید اخلاق و ادب حضرت قاسم(ع)را در زندگی خود مورد توجه قرار داده و در مجالس ماه محرم از شخصیت حضرت قاسم(ع)درس بگیرند.
وی گفت: این الگوهای تحول ساز در تاریخ اسلام، عامل تربیت و تعالی جوانان ما در دفاع مقدس شدند و با تأسی از این شهدا حماسه های دیگری از جنس تاریخ کربلا در هشت سال در اذهان دنیا تکرار و خلق کردند.
در این مراسم، دانش آموزان دبیرستان شهید مصطفی خمینی میامی در قالب هیأت دانش آموزی و هیأت نوجوانان عاشورایی به صورت دسته سینه زنی و زنجیرزنی به عزاداری پرداختند.
احلی من العسل برگرفته از کلام حضرت قاسم (ع) در روز عاشورا بوده که در پاسخ به سؤال امام حسین (ع) که می پرسند، مرگ را چگونه می بینی، می گوید: شیرین تر از عسل.