۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
11:44
کد خبر : 8584273
۰۸:۱۸

۱۳۹۴/۰۸/۰۱
در يادواره شهدای بخش منج عنوان شد:

شهيدان با خداوند صادق بودند

همزمان با ایام سوگواری شهادت حضرت امام حسین علیه السلام و یاران باوفایش، يادواره شهدای بخش منج از توابع شهرستان لردگان در حسينيه روستای آبيدك برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام و المسلمين زرسنج در اين يادواره ضمن عرض تسليت ايام سوگواری حضرت ابا عبدا...الحسين(عليه السلام) به بيان نكاتی در مقام شامخ شهيدان پرداخت.

حجت الاسلام زرسنج با معرفی شهيدان به عنوان بندگان اهل صدق با خداوند گفت: شهيدان با خداوند صادق بودند و چون اهل صدق بودند به بهترين مرتبه هم رسيدند.

مهمان ويژه اين يادواره، توجه به حجاب و پشتيبانی از ولايت فقيه را دو خواسته مهم شهيدان دانست و با اشاره به فداكاری و مجاهدت های رزمندگان اسلام در جنگ هشت ساله دفاع مقدس بيان داشت: اينان جان خود را برای خدا و اسلام دادند و عاشقانه به سوی شهادت رفتند و ما امروز نسبت به شهيدان مسئوليم.

سرگرد پاسدارخداكرم باميری، فرمانده حوزه مقاومت امام سجاد(عليه السلام) بخش منج، نیز هدف از برگزاری اين يادواره را زنده نگه داشتن ياد شهيدان، تجليل از خانواده معظم شهيدان و حفظ روحيه ايثارگری در بين بسيجيان دانست.

مرثيه خوانی بر سيد وسالار شهيدان، دكلمه خوانی و غبار روبی گلزار شهيدان از ديگر برنامه های اين مراسم معنوی بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید