به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از استان هرمزگان، دادلله قاسمی افشار مدیر رستوران نمونه حاجی آباد با گرفتن مبلغ ۳۰ میلیون تومان وام اقتصاد مقاومتی یک مزرعه ۵۰۰ متری راه اندازی کرده است که در آن گوسفند و مرغ پرورش می دهد و برای مصرف رستوران خود دیگر خرید از بیرون ندارد و گوشت مصرفی در این رستوران تولید خود ش می باشد.
دادلله قاسمی افشار در گفتگو با خبرنگار ما گفت: دیدم زمین و آب و علف برای نگهداری گوسفند و مرغ دارم و همیشه با خرید گوشت گوسفند و مرغ با مشکل مواجع بودم به این فکر افتادم که یک مزرعه کوچک بزنم و خودم گوسفند و مرغ پرورش بدهم از طریق یکی از آشنایان با خبر شدم که بسیج سازندگی وام اقتصاد مقاومتی می دهد و اقدام کردم و هم اکنون یک مزرعه با ۶۰ الی ۷۰ گوسفند و تعدادی هم مرغ و بوقلمون دارم که از گوشت همین ها در رستوران خودم استفاده می کنم و از بیرون گوشت نمی خرم .
قاسمی در ادامه افزود: با ایجاد این مزرعه هم یک شغل ایجاد کردم و یک کارگر گرفتم و هم توانستم بخشی از مشکلات مالی خودم را حل کنم و در حال حاضر با کمترین هزینه گوشت مورد نیاز خود را تامین می کنم.