به گزارش خبرگزاری بسیج از قزوین به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه قزوین حجت الاسلام عباس افشار مدیر روابط عمومی حوزه علمیه در دیدار با پیشکسوتان عرصه رسانه ضمن قدردانی از تلاشهای همه اصحاب رسانه عنوان کرد: حوزه علمیه قزوین یکی از حوزه های مهم و تاثیرگزار در کشور بوده و بسیاری از علما و فرهیختگان حوزوی در این حوزه تحصیل نمودند.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری به نقش تاثیر گذار حوزه علمیه قزوین تاکید کردند، تصریح کرد: مقام معظم رهبری در سفر به استان قزوین به نقش تاثیرگذار حوزه علمیه استان تاکید و کردند و بخوبی تبین نمودند که امروز همه مسئولین به خصوص رسانه ها وکارشناسان عرصه رسانه می توانند این نقش را به خوبی و هنرمندانه در استان ترسیم نمایند.
حجت الاسلام افشار اضافه کرد: مدرسه علمیه صالحیه یکی از مدارس قدیمی در استان بوده که زمانی شیخ بهایی در این مدرسه بودهاند که باید با همفکری فعالان عرصه رسانه در شناساندن مدارس حوزه علمیه در استان تلاش نمایند.
در خاتمه مجری صدا و سیمای قزوین گزارشی در رابطه با ساخت و شناساندن بیشتر مدارس حوزه علمیه در قزین بیان کرد.
1001/پ20/ب