۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:29
کد خبر : 8587917
۱۲:۵۲

۱۳۹۴/۰۸/۱۰
عضو کمیسیون عمران مجلس در گفتگو با بسیج:

مشروطیت اقتصادی را ایران تعیین می کند

دشمنان منافع خود را در اولویت قرار داده اند نه منفعت کشور ما را که برای شان لبخند دییلماسی تحویل دهیم.

عباس فلاحی باباجان عضو کمیسیون عمران مجلس در گفتگو با خبرنگار سرویس اقتصادی خبرگزاری بسیج اظهار داشت: متاسفانه عده ای در داخل مرعوب دشمنان شده اند و کشور را در جهت آرای خود به سمت مورد دلخواه بیگانگان سوق می دهند ،دشمنان منافع خود را در اولویت قرار داده اند نه منفعت کشور ما را که برای شان لبخند دییلماسی تحویل دهیم.

وی گفت: دشمن برنامه های فراوان و ریشه ای را برای نابودی اقتصاد ما طراحی کرده است ؛ مسوولان و مردم  باید با بصیرت و تدبیر  نظام اقتصادی کشور را رشد دهند.

فلاحی باباجان با انتقاد از شروط هیات های اقتصادی تصریح کرد: رایزنی ها نباید باعث شود تا خط بطلان بر شرایط ملی و بومی ایران توسط برخی  کشیده شود به طور مثال: آلمانی ها برای ما خط و نشان کشیدند و مشروطیت اقتصادی برای ما تعیین کردند؟! این با آرمان معاهده ای کشورمان در تضاد است و تناقضات آرایی در رفتار و گفتار برخی مسوولین را برای ما  به تصویر می کشاند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید