خبرهای داغ:

اسد چه زمانی وارد قاهره می‌شود

سفر کوتاه مدت بشار اسد به مسکو و دیدار او با ولادیمیر پوتین که با حضور تمام سران دولتی روسیه صورت گرفت موجب زیر و رو کردن معادلات منطقه ای شد تا جایی که اکنون سوال اصلی این است: بشار اسد کی وارد فرودگاه قاهره می شود؟
کد خبر: ۸۵۸۸۰۹۸
|
۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰
به گزارش خبرگزاری بسیج، "نبیل سیف" نویسنده مصری در مقاله ای در پایگاه  خبری «اخبار حصری» با اشاره به سفر اخیر بشار اسد به روسیه و احتمال سفر رئیس جمهور سوریه به قاهره نوشت:  سفر کوتاه مدت بشار اسد به مسکو و دیدار او با ولادیمیر پوتین همتای روس خود که با حضور تمام سران دولتی روسیه صورت گرفت موجب زیر و رو کردن معادلات منطقه ای شد و سیلی محکمی به کسانی بود که در طول پنج سال گذشته به کشتار در سوریه و ویرانی این کشور و نابودی تاریخ آن متوسل شدند.

در این میان یک سوال اصلی و مهم مطرح است: بشار اسد کی وارد فروگاه قاهره می شود؟

زلزله سیاسی علیه بدخواهان منطقه

سفر اخیر بشار اسد به مسکو به مثابه زلزله سیاسی علیه نیروهای بدخواه منطقه بود که در طول پنج سال اخیر به دنبال براندازی بشار اسد و سقوط سوریه بودند تا جایی که اظهارات داوود اوغلو نخست وزیر ترکیه مبنی بر اینکه «امیدوارم اسد آنجا بماند و به دمشق بازنگردد» حاکی از این است که این مقام ترک از این سفر غیرمنتظره منطق خود را از دست داده و شوکه شده بود.

بی تردید تعصب و بدخواهی محور شر که در کمین سوریه نشسته بودند موجب شد اعضای این محور دستخوش جنون شوند تا جایی که نخست وزیر قطر نیز پس از سفر اسد به مسکو اظهار داشت، چه بسا کشورش به دخالت نظامی در سوریه اقدام کند.

مواضع ناصواب عربها در قبال سوریه

اظهارات این مقام قطری بیش از اینکه جدی باشد، مضحک و خنده آور بوده و از سردرگمی سران قطر حکایت دارد و نشان می دهد که رهبران این کشور قادر به درک واقعیت ها نیستند.

اما در مورد عربستان نیز ناگفته پیداست که سفر اسد به مسکو پایه های قدرت این کشور را به لرزه در آورده و موجب شد پس از اینکه قواعد بازی برای همیشه از اختیار آنان خارج شد، به طور موقت به راه درست بازگرند.

در این میان مصر ابتدا به خوبی آینده سوریه و منطقه را در صورت سرنگونی بشار اسد به دست بدخواهان و خیانتکاران و فاسدان در لندن و نیوریورک و لاس وگاس بررسی کرده و سپس مقتدر ترین موضع را اتخاذ کرد.

نکته قابل ملاحظه اینکه پنج سال کامل کینه توزان و بدخواهان به دلایل واهی و فریبکارانه میلیاردها دلار را نه در راه خوشبختی و رفاه ملت های خود و بهبود آینده آموزشی و بهداشتی و نیز فرهنگی آنان بلکه برای سرنگونی نظام بشار اسد در سوریه هزینه کردند.

یکی از این دلایل واهی آزادی ملت سوریه بود آن هم در حالی که سوری ها از سران خیانتکار و بدخواه درخواست آزادی نکرده بودند از همین رو بهتر است آنان به فکر تامین آزادی شهروندان خود بوده و از مصادره رای و نظر آنان دست بردارند.

نشست وین آیینه تمام نمای سردرگمی عربستان

اما نتایج حاصل از نشست وین نشان می دهد که مصر راه درست را در پیش گرفته است آن هم در حالی که نوعی سردرگمی و اختلاف نظر و مواضع چندگانه و متزلزل در قبال سوریه به وضوح قابل مشاهد بود که بیش از همه از سوی وزیر خارجه عربستان نمود یافت زیرا اظهارات وی خنده آور و ضد و نقیض بود تا جایی که در این خصوص سوال بسیار مهم مطرح است و آن اینکه در صورتی که عادل الجبیر به مواضع کمدی و خنده آور و نیز اظهارات ضد و نقیض خود ادامه دهد، چه سرنوشتی در انتظار دیپلماسی سعودی خواهد بود؟

سوالی که اکنون باید پرسید این است: اسد چه زمانی وارد فرودگاه قاهره می شود و با عبدالتفاح السیسی در قصر الاتحادیه ملاقات خواهد کرد تا در خصوص سرنوشت منطقه همه چیز به درستی به بحث و بررسی گذاشته شود آن هم در شرایطی که سران بدخواه و رهبران تروریسم در فروپاشی منطقه و تبدیل آن به برده و بنده داعش ناکام ماندند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار