۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
14:01
کد خبر : 8590482
۱۰:۳۴

۱۳۹۴/۰۸/۱۶

اعزام ۲۴۶ نفر از دانش آموزان ناحیه ۲ اردبیل به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور

وظیفه نسل امروزی حفظ دستاوردها و آرمان های شهدا می باشد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، 246 نفر از دانش آموزان دختر شهرستان اردبیل صبح امروز در قالب ششمین کاروان راهیان نور دانش آموزی شهرستان اردبیل و به استعداد 7 دستگاه اتوبوس، به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور اعزام شدند.
جاهد شعاع مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 اردبیل عزت و امنیت امروز کشورمان مدیون خون مقدس شهدا دانست و گفت: وظیفه نسل امروزی نیز حفظ دستاوردها و آرمان های شهدا می باشد.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 اردبیل با بیان اینکه امروز 246 نفر از دانش آموزان ناحیه 2 اردبیل در قالب 7 دستگاه اتوبوس عازم مناطق عملیاتی شمالغرب کشور می باشند، افزود: در داخل هر اتوبوس یک راوی نیز دانش آموزان را با روایتگری همراهی خواهند نمود و این کاروان به مدت 2 روز از مناطق عملیاتی پیرانشهر، تمرچین و یادمان شهیدان باکری در ارومیه بازدید خواهند نمود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید