۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
14:40
کد خبر : 8594498
۱۰:۱۰

۱۳۹۴/۰۸/۲۵

تغییر و تحول در گروه کودک و نوجوان شبکه 2

در پی استعفای علی زارعان از مدیریت گروه کودک و نوجوان شبکه دو، طی حکمی از سوی محمدرضا جعفری جلوه، آذرمیدخت آذرهوش به عنوان مدیر گروه کودک و نوجوان این شبکه منصوب شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، در متن این حکم که به امضای مدیر شبکه دو رسیده، آمده است:

«نظر به مراتب تعهد، ذوق و تجارب خلاقانه سرکار عالی در عرصه های مختلف رسانه به ویژه فعالیت در حیطه برنامه سازی برای دوران سنی حساس و پراهمیت کودکی و نوجوانی بنا به ضرورت و اقتضاء شرایط ضمن تشکر از تلاش های جناب آقای علی زارعان که تا این مقطع عهده دار مدیریت این عرصه در شبکه بودند به عنوان مدیر گروه کودک و نوجوان شبکه دو سیما منصوب می شوید.»

آذرمیدخت آذرهوش دانش آموخته کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی بوده و از سوابق کاری وی می توان به مشاور مدیر شبکه دو، مدیر روابط عمومی شبکه دو و همچنین مدیر روابط عمومی معاونت سیما اشاره کرد.

به نظر می‌رسد این جابه‌جایی تاثیرات برنامه جنجال‌برانگیز «فیتیله» باشد که با واکنش‌های متفاوتی روبرو شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید