خبرهای داغ:
همایش تجلیل از مقاومت مردم دزفول در تهران:

سردار سلامی: دزفول شهری است که شکوه روح مقاومت یک ملت را در خود پرورش داده است

آیین اختتامیه سیزدهمین همایش ادبی سوختگان وصل ، با عنوان «الف دزفول» به منظور تجلیل از رشادت ها و استادگی های مردم پایتخت مقاومت ایران، دزفول قهرمان، عصر امروز با حضور چهره های سیاسی، نظامی و فرهنگی در سالن فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد
کد خبر: ۸۵۹۴۵۲۶
|
۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۲


به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خوزستان:

سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش سوختگان وصل که در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: امام(ره) سرچشمه نورانی برای بازیابی هویت مسلمانان و منشا استقلال و عزت مسلمانان و آزادی کشورمان بود و مقام معظم رهبری با هدایت های حکیمانه خود، مفاهیم وحی را در جهان جاری می‌کنند و راه را برای غلبه کفار بر مسلمانان مسدود کرده اند.

وی ادامه داد: حیات و عزت و آرامش و پیشرفت و منزلت همه ما مرهون شهادت‌ها و جانبازی‌های رزمندگان اسلام است.

** دزفول شهری است که منطق مقاومت و فرهنگ ایستادگی و شکوه روح مقاومت یک ملت را در خود پرورش داده است

سلامی با بیان اینکه دزفول شهری است که منطق مقاومت و فرهنگ ایستادگی و شکوه روح مقاومت یک ملت را در خود پرورش داده است، گفت: سعادت مسلمانان همواره از مسیر جهاد و شهادت عبور کرده اند.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران اظهار داشت: از گذشته تا کنون که برادران ما در شرق مدیترانه در سوریه، لبنان، بحرین، عراق و یمن در مقابل منشور ظالمان ایستاده‌اند، مقاومت نقش حیات جاودانه و طیبه را برای ما ترسیم می‌کند.

وی با بیان اینکه نگاهی به تاریخ نشان می‌دهد هجرت مقدمه جهاد و کلید پویایی دنیای اسلام برای حل مشکلات است، تاکید کرد: زمان نمی‌تواند درد کهنگی را بر چهره عاشورا که نماد و اوج مقاومت است بکشاند و عاشورا نمایش جاری فرهنگ و مقاومت در اوج بود.

سلامی تصریح کرد: یک صد سال است اروپا و امریکا مصیبت‌بارترین واقعه های تاریخ را بر مسلمانان وارد کرده اند و دیکتاتورها را بر کشورهای اسلامی مسلط و رژیم صهیونیستی را همچون خنجری در پهلوی اسلام وارد کردند.

**بر اساس معیارهای ظاهری و مادی ایران باید در همان ابتدای جنگ فرو می‌ریخت

جانشین فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه قبل از انقلاب، ایران بخشی از سیاست های منطقه ای و جهانی امریکا بود اما امام(ره) با انقلاب این روند را معکوس کرد، اظهار داشت: در دفاع مقدس، جنگ تحمیلی در سطح جهانی بر علیه ایران آغاز شد و همه دنیا به کمک صدام رفتند که آزمون بزرگی برای ایران بود.

وی ادامه داد: بر اساس معیارهای ظاهری و مادی ایران باید در همان ابتدای جنگ فرو می‌ریخت اما ملت ایران با باورهای عاشورایی ایستاد.

سلامی به موقعیت ما در جنگ اشاره کرد و گفت: در حالیکه توپ‌های ما سهمیه شلیک یک گلوله در روز را داشتند، تانک‌های دشمن که تازه از مسکو آمده بودند از روی کمرشکن به سمت ما شلیک می‌کردند.

جانشین فرمانده کل سپاه تصریح کرد: جنگ به ما یاد داد می‌توان در برابر همه قدرت‌های بزرگ به شرط پایمردی و مقاومت ایستاد.

وی با تاکید بر اینکه در جهان امروز باید قدرتمند بود و قدرتمند عمل کرد، گفت: این درس برای تقابل راهبردی ما با نظام سلطه از دفاع مقدس است.

**موشک‌های ما می‌توانند دو هزار کیلومتر در آن سوی سواحل ناوهای هواپیمابر را به قعر آب‌ها بفرستند

سلامی خاطرنشان کرد: امروز موشک‌های ما می‌توانند دو هزار کیلومتر در آن سوی سواحل ناوهای هواپیمابر را به قعر آب‌ها بفرستند و پهپادهای ما می‌توانند سه هزار کیلومتر آن طرف‌تر به سمت دشمن شلیک کنند و رادارهای ما می‌توانند ماهواره های دشمن را در فضا رصد کنند.

وی تصریح کرد: ما از دفاع مقدس آموختیم باید پیش رویم و از کرخه و کارون و مرزها گذشتیم و فضای تنفس دشمن را تنگ کردیم و به دشمن یاد دادیم دیگر نمی‌تواند از منابع مادی ما برای بازیابی قدرتش استفاده کند.

**خورشید قدرت‌های بزرگ به مغرب خود نزدیک است

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه به دشمن فهماندیم هرجا به مسلمانان ظلم کند در مقابل او می ایستیم و این را در صحنه های عمل نیز نشان دادیم، اظهار داشت: امروز هیچ نقطه ای از سرزمین‌های فلسطین اشغالی نیست که محل تقاطع آتش‌ لبنانی‌ها و فلسطینی‌ها نباشد.

سلامی در پایان سخنانش سیاست‌های امریکا و اروپا و ترکیه و عربستان در سوریه را دفن شده دانست و گفت: خورشید قدرت‌های بزرگ به مغرب خود نزدیک است و خورشید اسلام در آسمان خواهد درخشید و هیچ قدرتی در جهان نمیتواند جلوی این روند را بگیرد.

حجت‌الاسلام خسروپناه در بخشی از این مراسم گفت: مرحوم آیت‌الله قاضی امام جمعه دزفول از پیش از انقلاب محور انقلابیون بوده و منزلش یکی از پایگاه‌های انقلاب بود. همچنین در دوران دفاع مقدس نیز منزلش محل ساماندهی رزمندگان بود و از همین رو توجه عجیبی به رزمندگان نشان می‌داد.

*اجازه بدهید دست‌تان را ببوسم

وی افزود: وقتی آن خلبانی که سایت موشکی عراق را منهدم کرده بود به دیدار ایشان رفته بود ایشان گفت آن انگشتی که با آن شلیک کرده‌اید را نشان دهید که می‌خواهم آن را ببوسم. مرحوم آقای قاضی روحانیت دزفول که بخشی از آنها سالخورده بودند را برای حمایت از جبهه‌ها بسیج کرد زیرا او ارادت خاصی به رزمنده‌ها داشت. مرحوم قاضی با محبت آنها را جمع می‌کرد تا مساجد پایگاه جنگ شوند.

خسروپناه در بخش دیگری از سخنانش گفت:‌مرحوم قاضی مانند سربازی برای امام خمینی (ره) بود و نسبت به امام (ره) ارادت داشت و هر گاه به محضر امام می‌رسید امام او را کنار خود می‌نشاند. امام هر گاه آقای قاضی را می‌دید پیشانی‌اش را می‌بوسید و او نیز دست امام را می‌بوسید و بر چشمانش می‌کشید. هرگاه رهبر انقلاب در دوران ریاست جمهوری ایشان را می‌دیدند به سراغ او می‌رفتند.

او در بخش دیگری از سخنانش گفت: مرحوم قاضی مردی بود که بسیاری از ادعیه مفاتیح‌ مانند ابوحمزه، کمیل، مکارم اخلاق و .. را از حفظ می‌خواند. مرحوم آیت‌الله قاضی به مردم‌داری معروف بود و در میان مردم حضور داشت. دوره‌ای که من در نزد ایشان درس می‌خواندم چشمان ایشان نابینا شده بود و من عبارات را می‌خواندم و این عالم توضیح می‌داد. حتی در دیداری که با مرحوم آقای مهدوی‌کنی داشتم ایشان نیز گفتند که نزد مرحوم قاضی سیوطی خوانده‌اند.

*عشق به اهل‌بیت قاضی را به مراتب بالا رساند

خسروپناه در بخش پایانی سخنانش گفت: تمام مراتبی که مرحوم آقای قاضی به آن دست یافت مرهون عشق به اهل بیت است و هر زمان ذکر مصیبت خوانده می‌شد این عارف زاهد اشک می‌ریخت و تحول پیدا می‌کرد. اگر آقای قاضی در موشک‌باران دزفول ماند و مقاومت کرد به خاطر این است که کنارش همسری بود که پا به پای او مقاومت می‌کرد.

 سعید حدادیان دبیر این دوره از همایش ضمن تشکر از شرکت‌کنندگان و آنهایی که این برنامه را همراهی کرده‌اند، گفت: کاروان ادبی سوختگان وصل بر آن است تا دست از سیر و سلوک عاشقانه بر ندارد و در سیزدهمین دوره آن به شهری پرداخته که مرکز عشق و مقاومت است.

وی افزود: خیمه‌ای که در آن شهر برقرار مانده مدیون ستونی است که در دوران جنگ سر پا ایستاده بود، مردی از خاندان پیامبر که مردم را دور خود جمع کرده و عالمی را حیران خود کرد، مردی که خمینی را تنها نگذاشت.

حدادیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به علت نامگذاری این دوره از همایش به «الف دزفول» گفت: رژیم بعث عراق کینه خاصی نسبت به دزفول داشت و در عبارات رادیو عراق نیز این شهر به «الف دزفول»‌ معروف شده بود همچنین حرف الف بر حروف الفبا نماد ایستادگی و در دانشگاه‌ها نمره برتر است و دزفول به یُمن ایستادگی خود در سالهای پایانی جنگ به نمره الف دست یافت و به عنوان پایتخت مقاومت معرفی شد.

*مقاومت امروزه تبدیل به یک گفتمان در ادبیات سیاسی جهان شده است

حجت‌الاسلام کلانتری مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه تهران در بخش دیگری از این مراسم گفت: امروز ایران اسلامی به مقاومت دزفول افتخار می‌کند و می‌بالد و آن هم به خاطر انسان‌های مظلومی که در برابر رژیم بعث ایستادند و مردم ما به خاطر این سر بلند می‌کنند.

وی افزود: مردم دزفول در عین حال که شهرشان کوچک بود ولی یک لشکر رزمنده در خط داشتند همچنین در زیر آتشباران موشک‌ها پشتیبانی چهره‌های دفاع مقدس را نیز انجام می‌دادند.

وی در بخش پایانی سخنانش گفت: مقاومت امروزه تبدیل به یک گفتمان در ادبیات سیاسی جهان شده است و جبهه‌های مختلف مقاومتی در برابر استکبار ایستاده‌اند و هدف این همایش این است که ایثارها و رشادت‌ها را زنده نگه دارد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار