۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
17:23
کد خبر : 8595585
۰۹:۲۶

۱۳۹۴/۰۸/۲۷
یونیسف:

604 کودک فقط در استان الحدیده یمن جان باختند

مدیر دفتر صندوق حمایت از کودکان سازمان مل (یونیسف) در استان الحدیده یمن اعلام کرد که از آغاز تجاوز نظامی ائتلاف سعودی به یمن، فقط 604 کودک در استان الحدیده این کشور جان خود را از دست داده اند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، عدنان عبدالفتاح در سخنانی در استان الحدیده گفت: 604 کودک در استان الحدیده از آغاز حملات سعودی‌ها جان باخته و بیش از 980 کودک دیگر در این استان زخمی شده‌اند.

وی افزود: این حملات باعث محرومیت 50 درصد کودکان از حق تحصیل شده است و تاسیسات بهداشتی به طور کلی یا جزئی ویران شده است.

در همین حال، وزارت بهداشت یمن نیز اعلام کرد که بیش از 393 هزار و 558 خانواده و دو میلیون و 460 هزار و 711 آواره یمنی نیاز به کمک های فوری دارند.

این وزارتخانه افزود: 109 بیمارستان و مرکز بهداشتی و بیش از 222 واحد بهداشتی در پی حملات به یمن آسیب دیده‌اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید