مسئولینی که با شعار باز کردن فضا آمده اند، تحمل شنیدن صدای مخالف را داشته باشند
وحدانی ادامه داد: البته این خبرگزاری باید بداند که طرز تفکر و به قول خود صدایش، به هیچ عنوان صدای دانشجویان یک ملت نیست و این شعار بسیار خودخواهانه و نا صحیح است. شاید آنها بتوانند بگویند که صدای اکثر دانشجویان جامعه هستند، ولی به هیچ وجه نمی توانند که تمامی دانشجویان کشور را به نفع خود مصادره کنند. به نظر من این خبرگزاری با داشتن خط فکری ای بسیار تندی که در پیش گرفته، در نهایت می تواند 20 یا 30 درصد از جامعه دانشجویی کشور را با خود همراه کند.
وی با توجه به اینکه نمایشگاه غرفه های خنثی نشریات دانشجویی کشور بود، افزود: امسال که به همت وزارت علوم چندین غرفه به نشریات دانشجویی کشور اختصاص داده شد، همچنین امیدوار بودیم که نشریات دانشجویی بیش از پیش دیده شوند. اما نشریات استفاده شده در داخل غرفه ها با ممیزی بسیار شدیدی از سوی مسئولین غرفه روبه رو شده بودند. در غرفه دانشگاه آزاد که بنده با دقت از آن بازدید کردم، به هیچ عنوان از نشریات بسیج دانشجویی استفاده نشده بود و سعی شده که اگر از نشریه سیاسی ای نیز استفاده شود، آن نشریه خنثی و یا حامی دولت باشد.
نقدی که به این رفتار وارد است، آن است که اگر مسئولین از تک صدایی و فضای بسته موجود در زمان گذشته گلایه دارند و با شعار باز کردن فضا به میدان آمده اند، باید خود تحمل صدای مخالف را داشته باشند، هر چند که با ذائقه آن ها جور در نیاید.
در پایان مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد پرند خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد پرند تا قبل از حضور مسئول فرهنگی فعلی دانشگاه، به هیچ عنوان نشریه سیاسی نداشته و اجازه فعالیت به این نشریات داده نمی شد، اما با حضور ایشان راه برای ابراز عقاید سیاسی مختلف باز شده و این جای امیدواری دارد.
همچنین وی افزود: باید تشکر کنم از تمامی هئیت تحریریه نشریه ندای پرند و دوست عزیزم آقای احسان علیزاده که دوشادوش من در زمینه نشریات دانشجویی فعال اند.