نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی:

گذشت زمان خدمات هلال احمر را در مناطق زلزله زده ارسباران نمایان می کند

خبرگزاری بسیج: نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی در دیدار با مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی گفت: با گذشت زمان خدمات هلال احمر در مناطق زلزله زده ارسباران بیشتر نمایان می شود.
کد خبر: ۸۵۹۷۴۳۲
|
۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۶

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی، الهویردی دهقانی با تجلیل از خدمات ارزنده جمعیت هلال احمر در زلزله ورزقان گفت: علیرغم اینکه موقعیت مکانی و زمانی زلزله ورزقان مایه دل نگرانی بود ولی در سایه تدابیر مسئولان و اهتمام نیروهای امدادی و هلال احمر با وجود مشکلات متعدد، حادثه بخوبی مدیریت شد.

وی ادامه داد: امر امدادرسانی با یک مرحله جهش «حذف مرحله اسکان موقت»از اسکان اضطراری به اسکان دایمی سوق داده شد و امروز به جرات می توان گفت حتی یک نفر زلزله زده نداریم که مسکن نداشته باشد.

دهقانی بیان کرد: زلزله ورزقان تنها زلزله ای بود که در سریع ترینزمان ممکنامدادرسانی ها صورت گرفت و طبیعی است که اگر زلزله ورزقان نواقصی هم داشت می توان با احصا و رفع آنها در حوادث دیگر موفق عمل کرد.

نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامیدر ادامه با اشاره به بافت آسیب پذیر حاشیه شهر تبریز افزود: با توجه به تداخل گسل های زلزله خیز در تبریز ضروری است که مسئولان امر نسبت به حاشیه تبریز تصمیم عملی بگیرند.


در زلزله ورزقان هلال احمر فراتر از وظایف اصلی خود وارد عمل شد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گزارشی از عملکرد جمعیت هلال احمر در زلزله سال 91 ارسباران داد و بیان کرد: جمعیت هلال احمر در زلزله ارسباران فراتر از وظایف اصلی خود وارد عمل شد و عملیات جستجو و نجات را در کمترین زمان ممکن انجام داد و رکورد جدیدی در امر جستجو و نجات به ثبت رساند.

عزیز نوری خاطرنشان کرد: داشتن اقلام ضروری از جمله چادر در انبارهای استان و وجود امدادگران مجرب در پایگاه هاو انجام مانورهای متعدد و منطقه بندی استان و تعیین شهرهای معین، نقشمهمیدر سرعت عملامدادگران هلال احمر داشتبطوری که در لحظات اولیه وقوع زلزله تعداد کثیری از نجاتگران هلال احمر بصورت اتوماتیک خود را از پایگاه های امدادی استان به مناطق زلزله زده رسانده و وارد عمل شده بودند.

وی به آموزش عمومی اشاره کرد و گفت: یکی از مهم ترین راه های کاهش تلفات در حوادث و بحران ها آموزش مردم است و باید دستگاه های دخیل در امر امداد رسانی به امر آموزش مردم توجه کافی داشته باشند و جمعیت هلال احمر هم بر همین اساس آموزش های عمومی را در اولویت کارهای خود قرار داده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان در ادامه به ساختپایگاه های امدادجاده ای در مناطق مختلف و حادثه خیز استان پرداخت و گفت: کاهش 35درصدی فوتی سر صحنه و 14درصدی فوتی حین انتقال از محل حادثه تا بیمارستان و مراکز درمان ناشی از حضور به موقع و موثر نیروهای امدادی دخیل در امر امدادرسانی در تصادفات است .

ارسال نظرات
آخرین اخبار