
به گزارش خبرنگارحبرگزاری بسیج، سرهنگ پاسدار علیرضا کرد اظهارداشت: 24 پروژه اشتغالزایی شامل احداث گلخانه، پرورش دام سبک و سنگین، توسط سپاه شهرستانی میرجاوه راه اندازی و به بهره برداری رسید.
وی افزود: این پروژه ها با پرداخت تسهیلاتی بالغ بر 2میلیارد و چهارصدمیلیون ریال به تعداد 24 نفر از مردم و بسیجیان شهرستان،زمینه اشتغال تعداد 120 از شهروندان را فراهم کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در تمام این سالها استکبار جهانی و به ویژه آمریکا تلاش کرده تا در راستای اعمال تحریم ها، مشکلاتی برای انقلاب اسلامی بوجود آورد.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری تاکید فراوانی برای اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور دارند، عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی بدون فرهنگ مقاومتی انجام نمی شود و باید به عنوان یک سیاست کلان در تمام بخشها و برنامه ها مورد توجه قرار گیرد