۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
22:30
کد خبر : 8599124
۱۱:۰۵

۱۳۹۴/۰۹/۰۳
فرمانده سپاه کنگان خبرداد:

اولین همایش«آبروی محله» در کنگان برگزار می‌شود

همایش آبروی محله با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای محله و همچنین تجلیل از خانواده شهدا برگزار می گردد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج مساجد و محلات: اولین همایش«آبروی محله» در کنگان، کرمان به همت پایگاه مقاومت بسیج بقیه الله حوزه ثارالله سپاه کنگان و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی یادواره شهید جاویدالاثر منصور بهزادی با حضور آیت الله راشد یزدی، مداحی کربلایی علی بنکی و به روایتگری سردار حاج عبدالرضا قاسمی در محله حسین آباد خیابان شهید بهزادی برگزار میگردد.

سرگرد اسماعیل تاجیک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کنگان گفت : طرح آبروی محله برای اولین بار در این شهرستان در راستای ارج نهادن به شهدا و خانواده های شهدا اجرایی شده است.

وی ادامه داد: آبروی محله، افتخار کوچه ها با هدف  ایجاد همدلی و همزبانی، وحدت کلمه از فرهنگ ایثار و شهادت، یادآور شدن روحیه ایثار و فداکاری که یکی از رمزهای پیروزی رزمندگان در 8 سال دفاع از کشور است و همچنین حفظ حرمت و تکریم از خانواده‌های معظم شهدا  برگزار می شود.

انتهای پیام/ت


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید