۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:52
کد خبر : 8599352
۱۳:۵۰

۱۳۹۴/۰۹/۰۳
ورزشکار بسیجی خراسان رضوی در گفتگو با بسیج عنوان کرد:

عدم سرمایه گذاری دولت در جهت ورزش اقشار محروم

دولت سرمایه گذاری خاصی را در جهت ورزش برای اقشار محروم ندارد و اگر فعالیت محدودی داشته سازمان دهی شده نیست، امنیت سلامتی آحاد جامعه در گرو بها دادن به امر ورزش است؛

رسول شهرکی  مربی پایگاه های استعداد یابی بسیج تربیت بدنی  استان خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: اقشار مردمی در قالب بسیج در گروه های متفاوت ایفای نقش می کنند.

شهرکی تاکید کرد: بنا به فرمایشات رهبری که ورزش را امری مهم در جهت شکوفایی می شمارند در استان خراسان رضوی توانسته ایم پایگاه های محلات برای رده های سنی مختلف بلاخص نونهالان و نوجوانان را  در جهت رشد دهی به ورزش آماده سازیم

وی گفت: دولت سرمایه گذاری خاصی را در جهت ورزش برای اقشار محروم  ندارد و اگر فعالیت محدودی داشته سازمان دهی شده نیست، امنیت سلامتی آحاد جامعه در گرو بهاء دادن به امر ورزش است و استفاده از مربیان ورزشی با تفکر بسیجی در مقاطع تحصیلی امری ضروری است.

شهرکی در پایان تصریح کرد: پایگاه های محلات بودجه محدود و ناچیزی دارند و برای کسب افتخار آمیز رتبه های برتر جهانی نیاز به حامیان دولتی و غیر دولتی دارند تا در این عرصه نیز نام ایران را در دنیا بر افراشته شود و با ورزشکاران بسیجی بتوان پیام لطافت اسلام را به همه جهانیان با لباس ورزشی ارائه داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید