رسول شهرکی مربی پایگاه های استعداد یابی بسیج تربیت بدنی استان خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: اقشار مردمی در قالب بسیج در گروه های متفاوت ایفای نقش می کنند.
شهرکی تاکید کرد: بنا به فرمایشات رهبری که ورزش را امری مهم در جهت شکوفایی می شمارند در استان خراسان رضوی توانسته ایم پایگاه های محلات برای رده های سنی مختلف بلاخص نونهالان و نوجوانان را در جهت رشد دهی به ورزش آماده سازیم
وی گفت: دولت سرمایه گذاری خاصی را در جهت ورزش برای اقشار محروم ندارد و اگر فعالیت محدودی داشته سازمان دهی شده نیست، امنیت سلامتی آحاد جامعه در گرو بهاء دادن به امر ورزش است و استفاده از مربیان ورزشی با تفکر بسیجی در مقاطع تحصیلی امری ضروری است.
شهرکی در پایان تصریح کرد: پایگاه های محلات بودجه محدود و ناچیزی دارند و برای کسب افتخار آمیز رتبه های برتر جهانی نیاز به حامیان دولتی و غیر دولتی دارند تا در این عرصه نیز نام ایران را در دنیا بر افراشته شود و با ورزشکاران بسیجی بتوان پیام لطافت اسلام را به همه جهانیان با لباس ورزشی ارائه داد.