۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
02:49
کد خبر : 8599552
۲۱:۳۲

۱۳۹۴/۰۹/۰۳
مسئول بسیح کارگری سپاه عاشورا:

بسیج فراتر از مرزهای جهان اسلام رفته است

خبرگزاری بسیج: مسئول بسیح کارگری سپاه عاشورا در یادواره شهدای بسیج ادارات اهر با تبریک گرامیداشت هفته بسیج گفت: بسیج امروز به فراتر از مرزهای جهان اسلام رفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، ناصر علیزاده با بی‌بدیل خواندن نقش بسیج در عرصه‌های مختلف، افزود: امروز می‌بینیم که همه اقشار و ملت‌ها از بسیج و ارزش‌های آن الهام می‌گیرند و از ارتش ده‌ها میلیونی آن درس گرفته و در مواقع نیاز به تأسیس تشکیلاتی مثل آن دست می‌زنند.

وی نقش ایثار و شهادت را در گسترش فرهنگ بسیج مؤثر دانست و اظهار کرد: بسیجیان و رزمندگان جان‌برکف در دوران دفاع مقدس به دنیا ثابت کردند که فرهنگ ایثار و شهادت هر جا چنین فرهنگ و تفکری وجود داشته باشد آن کشور و نظام غیرقابل نفوذ و استثمار است.

رئیس سازمان بسیج کارگری سپاه عاشورا به منطقه ارسباران و شهرستان اهر اشاره کرد و گفت: منطقه ارسباران و شهرستان اهر از مناطق مهم و سوق‌الجیشی کشورمان بوده و در دوران مختلف تاریخی همیشه نقش‌آفرین بوده، در دوران جنگ ایران و روس، اهر منطقه فرماندهی قشون ایران بوده، همچنین در دوارن مشروطه و شهدای جنگ تحمیلی از دیگر افتخارات این منطقه بوده است.

وی بیان کرد: کسانی که برای رفاه و آسایش ما از جان، مال و همه‌چیز خود گذشتند مسئولیت سنگینی به دوش ما نهاده‌اند ما باید رهرو شهدا باشم کسانی که شهید شدند کار حسینی کردند و کسانی که مانده‌اند باید کار زینبی انجام دهند.

علیزاده جنگ امروز را جنگ فرهنگی خواند و گفت: روزی بود که همه دنیا علیه ما بسیج شده بود ما آن‌ها را در سنگرهایشان می‌دیدیم و آن‌ها نیز با ما ولو ناجوانمردانه ولی رودررو می‌جنگیدیم ولی امروز جنگ، جنگی فرهنگی و اقتصادی است و دفاع مردم از حقانیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هم موجب شد که دشمن نیز حقانیت ما را بپذیرد و پای میز مذاکره بنشیند.

وی سیاست‌های مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی را تنها را برون‌رفت از مسائل اقتصادی عنوان کرد و گفت: ما باید با اولویت قرار دادن سیاست‌های مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی اهمیت ویژه‌ای به آن بدهیم و به آن‌ها نیز عمل کنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید