۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
20:00
کد خبر : 8600394
۰۷:۵۵

۱۳۹۴/۰۹/۰۵
در هفته بسیج صورت گرفت:

مراسم کلنگ زنی سالن چند منظوره صالحین

سالن در زمینی به مساحت 450 مترمربع در حوزه مقاومت بسیج حضرت امام حسن(ع) ساخته می شود و در دهه فجر امسال بهمراه دو سالن دیگر به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اصلاندوز، سرگرد محرم بنیادی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایری اصلاندوز در حاشیه مراسم کلنگ زنی سالن چند منظوره صالحین در قشلاق فتحعلی گفت: این سالن چند منظوره تا دو ماه آینده تکمیل و آماده ارایه خدمات به مردم و جوانان می شود.

وی افزود: این سالن در زمینی به مساحت 450 مترمربع در حوزه مقاومت بسیج حضرت امام حسن(ع) ساخته می شود و در دهه فجر امسال بهمراه دو سالن دیگر به بهره برداری می رسد.

فرمانده بسیج عشایری از اجرای عملیات عمرانی این طرح از فردا خبر داد و گفت: برای ساخت این مجموعه بیش از دو میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

بنیادی با بیان اینکه دو سالن ورزشی فرهنگی نیز هم اکنون در حال تکمیل است افزود:این سالن، پنجمین سالن چند منظوره ورزشی و فرهنگی در شهر اصلاندوز است که به همت بسیج سپاه ناحیه عشایری ساخته می شود.

حجت الاسلام والمسلمین عظیم اسدزاده امام جمعه اصلاندوز نیز ضمن تشکر و قدردانی از عنایات ویژه رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور،فرمانده سپاه حضرت عباس(ع)استان اردبیل و سپاه ناحیه عشایری به مناطق محروم و عشایری، همه اینها را از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران در این نقطه دورافتاده کشور دانست.

به گزارش خبرنگار ارس تبار،امام جمعه اصلاندوز، بخشدار اصلاندوز، رییس آموزش و پرورش، فرمانده و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه عشایری ،جمعی از مسئولان و اهالی در این مراسم حضور داشتند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید