۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:57
کد خبر : 8600800
۱۷:۵۷

۱۳۹۴/۰۹/۰۵
فرمانده سپاه بستان آباد:

نقش جامعه پزشکی در جنگ کمتر از جهاد نبود

خبرگزاری بسیج: فرمانده سپاه بستان آباد در جمع کارمندان بسیجی بیمارستان استاد شهریار این شهرستان گفت: نقش پزشکان، پرستاران و کارمندانبیمارستان ها در جنگ کمتر از جهاد نبود و در زمان فعلی هم در همه صحنه های نظام اسلامی، بسیج و پیشتاز هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، ابراهیم اشتریه افزود: مردم نگرش خوبی در زمان جنگ به پزشکان و پرستاران داشتند چراکه اینقشر هم در جبهه و هم در پشت جبهه مجروحان را مداوا کرد و روز و شب نمی شناختند.

وی ادامه داد: اکنون نیز پزشکانی که بسیج شدند و به طور رایگان در روستاهای دور افتاده به مدوا پرداخته و به مردم مستضعف کمک می کنند در واقع خدمتشان به کشور جهاد بوده و عبادت است .

وی بیان کرد: وظیفهما این است که همچون گذشته اهداف خدمت رسانی را دنبال کنیم و با راه اندازی بیمارستان های صحرایی در روستاهای محروم به افرادی که توانایی ندارند خدمت کنیم.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید