
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، محسن عیدی، جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اردبیل به نقل از ریاست ستاد نجف گفت: با توجه به حضور میلیونی زائران اربعین حسینی صحن حضرت زهرا(س) همچون سال گذشته برای پذیرایی آماده شد.
وی تصریح کرد: با همت کارکنان ستادبازسازی عتبات عالیات تدارک لازم برای اسکان 30هزار نفر در صحن حضرت زهرا(س) با خدمات رفاهی سرویس بهداشتی، اینترت رایگان وای فای اندیشیده شده است و در این روزها پذیرای عاشقان امام حسین (ع) است.
عیدی درباره تدابیر ستاد بازسازی عتبات برای رفاه حال زائرین اربعین در شهر نجف گفت: علاوه بر ظرفیت اسکان 30هزار نفری در صحن حضرت زهرا (س)، اسکان 10 هزار نفر در پارکینگ طبقاتی در نزدیکی حرم و 10هزار نفر دیگر در زمینی که از تولیت حرم گرفته شده و چند هزار نفر دیگر در مرقد شهید حکیم و یک ورزشگاه با مسئولیت ستادبازسازی عتبات عالیات تدارک لازم را برای پذیرش مهیا کرده است.