فریبز رحمانی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان تاکستان در گفت وگوی با خبرنگار خبرگزاری بسیج از تاکستان گفت: توجه به مقوله ورزش امروز با درنظرگیری ضرورت تزریق روح نشاط بین شهروندان به ویژه جوانان باید با برنامه ریزی پیگیری شود.
این مسئول بیان کرد: با توجه به فعالیت گسترده ورزشکاران تاکستانی در رشته های مختلف و کسب موفقیت ها در این راستا ضرورت دارد تا حمایت های ساز و کاری نیز از ورزشکاران افزایش یابد.
وی با تأکید براین نکته که باید خط حمایتی از ورزشکاران بیشتر فعال شود، ابراز داشت: از این رو گام های اثرگذاری تاکنون در راستای رشد و رونق ورزش تاکستان برداشته شده است که باید توقیت شود.
رحمانی با بیان اینکه توسعه ورزش های همگانی و قهرمانی در تاکستان دنبال می شود، تصریح کرد: مشارکت دستگاه ها و مسئولان برای ایجاد زیرساخت های مناسب برای جهش ورزش تاکستان امری بدیهی و مورد اهتمام جدی است.
7001/ت20/ب