۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:04
کد خبر : 8603611
۱۱:۵۳

۱۳۹۴/۰۹/۱۵
مدیرکل منابع طبیعی استان اردبیل:

برخورد قاطع دستگاه‌های قضایی با متخلفان حوزه منابع طبیعی

منابع طبیعی و آبخیزداری استان برای برخورد با زمین‌خواران و تخریب کنندگان مراتع و اراضی ملی جریمه‌های سنگینی را در نظر گرفته و در این راستا خواستار برخورد قاطع دستگاه‌های قضایی با متخلفان این حوزه شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، شهامت هدایت، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل در نشست خبری با اصحاب رسانه اردبیل گفت: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان برخورد جدی با زمین‌خواری و تخریب منابع طبیعی در مناطق مختلف استان دارد و در این راستا از تخریب 70 درصد منابع طبیعی و اراضی ملی در شهرستان بیله‌سوار جلوگیری به عمل آمد.

وی با اشاره به اینکه امسال 70 پرونده تخریب مراتع و منابع طبیعی در شهرستان بیله‌سوار تشکیل شده است، گفت: این پرونده‌ها برای بررسی به مراجع قضایی معرفی شده تا تصمیمات اساسی در این زمینه گرفته شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل افزود: منابع طبیعی و آبخیزداری استان برای برخورد با زمین‌خواران و تخریب کنندگان مراتع و اراضی ملی جریمه‌های سنگینی را در نظر گرفته به طوری که برای تخریب مراتع در یکی از پرونده‌ها 3 میلیارد و 700 میلیون ریال جریمه صادر شده و در این راستا منابع طبیعی خواستار برخورد قاطع دستگاه‌های قضایی با متخلفان در حوزه منابع طبیعی است.

هدایت بیان کرد: امسال برای تخریب هر هکتار مراتع و اراضی ملی 7 میلیون تومان جریمه در نظر گرفته شده و مهم‌ترین اولویت منابع طبیعی و آبخیزداری استان حفاظت از منابع طبیعی و اراضی ملی است و در این راستا اجازه هیچ گونه تخریبی را به متخلفان نمی‌دهیم.

وی تصریح کرد: 5 اکیپ گشت منابع طبیعی و آبخیزداری استان در منطقه بیله‌سوار و مغان برای مبارزه با تخریب منابع طبیعی ایجاد شده و برای برخورد با مختلفان حکم سیار نیز دریافت شده تا بتوانیم از تخریب منابع طبیعی جلگیری کنیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اشاره به اینکه 12 دستگاه تراکتور نیز به دلیل تخریب منابع طبیعی و اراضی ملی توقیف شده گفت: با مالکان ادوات کشاورزی که اقدام به تخریب محیط زیست و منابع طبیعی کردند با جدیت برخورد می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید