به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج مساجد و محلات:
سردار صلاحی همرزم شهید کاوه در پنجمین یادواره شهدا زاوین گفت:حج و اربعین حسینی بزرگترین مانور اسلام در برابر کفر است.
وی ادامه داد: شهدا زنده اند و نزد خدا روزی می خورند، پس باید در یادواره شهدا، خاطرات شهدا را با عکس های ماندگار جاویدان کنیم.
وی با بیان اینکه سلام کردن و نام بردن نام تک تک شهدا رسم ادب و شهید داری است ادامه داد: دو جبهه حق باطل از زمان قابیل و هابیل در زمین نقش بسته است.
صلاحی با بیان ایکه قابلیان و فرعونیان در مقابل جبهه حق هستند، گفت: حضرت محمد(ص) با دنیایی از جهل و نادانی مقابله کرد ودرزمان امام حسین(ع) در کربلا حماسه مظلومیت تکرار شد.
وی ادامه داد: امام حسین(ع) برای فراخوانی و رفتن در شب شهادتش و یاری در روز شهادتش فلسفه ای داشت.همرزم شهید کاوه با بیان اینکه در یک دست قرآن، در دست دیگر یک قرص نان نتیجه مطالعات انگلیسی است،گفت:انگلیسیان با تفکر انگلیسی به دنبال گرفتن قرآن و ارادت به حضرت محمد(ص) است.
وی اظهارکرد: داعش برای از بین بردن قرآن و نام حضرت محمد(ص) خلق شده است و هدف کمک به استکبار است.
صلاحی خون شهیدان را به منزله ی چشمه های خروشان و جوشان بهشت عنوان کرد و گفت: مهران تا کربلا، رمی جمرات تا کربلااست هرکجا ماشین زرهی است عکس حاج قاسم سلیمانی بر شیشه ماشین هست.
وی با بیان اینکه پدر قاسم سلیمانی فرزند خود را سرباز ولایت معرفی می کند،گفت: تفکر شهدای زنده با معنویت و تفکرعکس رهبری است و باید مرد و زن، پیر و جوان همه باید متحدباشیم.
همرزم شهید کاوه در پایان وحدت کلمه را با هراعتقاد و نگاهی به رهبر و ولایت عنوان کرد و گفت: نهضت جهانی فقط با اتحاد مسلمین به وقوع می پیوندد.
انتهای پیام/ت