۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
20:38
کد خبر : 8606625
۱۲:۰۸

۱۳۹۴/۱۰/۲۸

حمایت دولت از خالق «آفتابه در ضریح»!!!

نابخشودنی ترین حمایت روزنامه‌ی دولتی از ابتذال و دین ستیزی با رپورتاژ برای رونمایی از بزرگ‌ترین اثر تجسّمی ...

خبرگزاری بسیج - سرویس اخبار ویژه

نابخشودنی ترین حمایت روزنامه‌ی دولتی از ابتذال و دین ستیزی با رپورتاژ برای رونمایی از بزرگ‌ترین اثر تجسّمی خالق تندیس‌های تناسلی!

روزنامه ایران ضمن رپورتاژ برای نمایشگاه خالق تندیس‌های تناسلی در کاخ نیاوران در این خصوص نوشت :«نمایشگاه «پیشگامان هنرهای تجسمی» همراه با رونمایی از بزرگ‌ترین مجسمه ساخته شده توسط پرویز تناولی به زودی آغاز می‌شود. در این نمایشگاه برای نخستین‌بار در ایران از بزرگ‌ترین مجسمه پرویز تناولی رونمایی می‌شود.»

گفتنی است همچنان که دستگاه‌های نظارتی در خوابی خوش فرو رفته‌اند ارگان رسمی مطبوعاتی دولت تدبیر در حال تبلیغ آثار مجسمه‌سازی است که در سال 40 با قرار دادن یک آفتابه در یک ضریح به صورت نمادین اعتقادات مسلمین و بالاخص شیعیان را به سخره گرفته بود.او زیر این اثر نوشته بود :«ما همه را دوست داریم!»

ساخت این اثر دین‌ستیزانه واکنش‌های بسیاری را برانگیخت تا جایی که حتی «مجله فردوسی» -به مثابه نشریه‌ای که خود مروج ابتذال فرهنگی و غربزدگی بود- به آن اعتراض کرد(!) و نوشت که "آثار پرویز تناولی، نمایشگاهی از شارلاتانیزم فرهنگی است." امید است دستگاه‌های نظارتی جمهوری اسلامی ایران شارلاتانیزم رسانه‌ای برخی ارگان‌های خبری وابسته به دولت را بدون پاسخ نگذارند!


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید