سردار سید هاشم غیاثی فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی اظهار کرد: 25 و 26 آذر جاری مجمع عالی بسیج کشور در مشهد مقدس برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: مجمع عالی بسیج بزرگ ترین همایش بسیجیان در سطح ملی است که به صورت سالانه برگزار می شود.
غیاثی عنوان کرد: 50 نفر از نخبگان بسیجی استان خراسان جنوبی از اقشار مختلف بسیج همچون اساتید، هنرمندان، پزشکی و مهندسی در این همایش حضور خواهند داشت.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) افزود: هر کدام از این افراد با توجه به تخصص و مهارت خودشان در کارگروه های 16 گانه در همایش تقسیم می شوند تا از نقطه نظرات آنان به نحو مطلوب بهره گیری شود.
وی با بیان اینکه موضوعات مطرح شده در مجمع عالی بسیج ملی است عنوان کرد: می توانیم از این ظرفیت برای طرح مشکلات گوناگون استان با افراد متخصص در سراسر کشور بحث و تبادل نظر داشته باشیم که این در ساختن آینده شهر و استان ما بسیار چاره ساز خواهد بود.
غیاثی از تمام مسئولین و مدیران دستگاه های اجرایی خواست تا از ظرفیت بی نظیر بسیج در رسیدگی بهتر به انجام امور محوله خود استفاده کنند و ادامه داد: در این مجمع مشکلاتی که در استان های مختلف به طور مشترک وجود دارد؛ چاره اندیشی می شود و ایده ها نو و راهگشایی بدست می آید.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) تاکید کرد: مسئولین نگاه انتزاعی حقیقی به مجموعه بسیج و بسیجیان نداشته باشند بلکه بسیجیان با توجه به جایگاه حقوقی و شخصیتی که دارند می توانند در حل و فصل بسیاری از مشکلات به مسئولین کمک کنند.