۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:32
کد خبر : 8607436
۱۱:۳۰

۱۳۹۴/۰۹/۲۵
معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی خبر داد

برپایی ایستگاه سلامت و توزیع رایگان ماسک

معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی از آماده‌باش تیم‌های امدادی بسیج جامعه پزشکی در کلانشهرها به دلیل آلودگی هوا جهت ارائه خدمات امدادی و بهداشتی رایگان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، روح‌الله قائدامینی اظهار داشت:‌ بسیج جامعه پزشکی تیم‌های امدادی خود را به ویژه در تهران و کلانشهرها به حالت آماده‌باش در آورده و در صورت لزوم و دستور مراجع ذیربط همچون وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

وی افزود: در پایتخت 50 تیم 5 تا 10 نفره شامل پزشک، پرستار، امدادگر و پیراپزشک در نظر گرفته شده و در سایر استان‌ها نیز این تیم‌ها جهت ارائه خدمات به مردم بسیج شده‌اند.

معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی از برپایی ایستگاه‌های سلامت در کلانشهرها خبر داد و گفت: در این ایستگاه‌ها علاوه بر توزیع رایگان ماسک آموزش چهره به چهره به شهروندان جهت کاهش عوارض ناشی از آلودگی و اقدامات لازم به افراد ارائه می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید