۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
21:24
کد خبر : 8608009
۱۳:۰۹

۱۳۹۴/۰۹/۲۷

روحانیت تابع خط رهبری است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: روحانیت در استان کرمانشاه تابع خط رهبری بوده و جزو استان‌های پیشتاز در عرصه تبلیغ و روحانیت هستیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه به نقل از تبلیغات اسلامی کرمانشاه، حجت‌الاسلام اسماعیل قبادی در گردهمایی ائمه جماعات با رویکرد اقتصاد مقاومتی در کرمانشاه، اظهار کرد: روحانیت باید مدیریت درستی در جامعه داشته باشند و از فضیلت‌های نماز جماعت در مراکز مختلف سخن به میان آورند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه یک‌بار در ماه همه ائمه جماعات مساجد و ارگان‌های اداری به گردهمایی می‌پردازند، افزود: روحانیت در استان کرمانشاه تابع خط رهبری هستند و جزو استان‌های پیشتاز در عرصه تبلیغ و روحانیت هستیم.

این مسئول با اشاره به ترور آیت‌الله اشرفی‌اصفهانی و آیت‌الله محمدی‌عراقی در کرمانشاه به‌دست منافقین افزود: استان کرمانشاه دارای طلاب شهید در طول تاریخ است که همه با گرایشات مختلف در خط رهبری حرکت کرده‌اند.

قبادی خواستار انعکاس مطالبات مردم از سوی مبلغان به مسئولان شد و بیان داشت: روحانیت استان کرمانشاه همگی مشوق و دلسوز مسائل استانی و جامعه هستند، چراکه علی‌رغم تسهیلات کم مساجد و درآمد ناچیز آن با عزت نفس توانسته‌اند به نحوی سنگر مسجد را اداره و پشتیبانی کنند.

وی گفت: درخصوص اقتصاد مقاومتی از مبلغان انتظار می‌رود راهنمایی‌های لازم در راستای ارشاد مردم به قناعت و مصرف صحیح کالاهای داخلی معطوف کنند و از طرفی باید تولیدات داخلی از نظر مناسب بودن قیمت‌ها و کیفیت قابل ارائه و تهیه باشد و از کالاهای مناسب برای اقتصاد مقاومتی استفاده شود.

قبادی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب از استقلال سیاسی در دنیا بهره‌مند شده‌ایم، افزود: در حال حاضر استقلال نظامی را به‌دست آورده‌ایم، اما برای برطرف شدن ضعف‌ها باید در استقلال اقتصادی تمرکز و تلاش بیشتری را داشته باشیم.

وی با یادآوری امکانات تولیدی در گذشته و لزوم شکرگزاری امکانات فعلی در کشور، گفت: اگر تولیدات مبتنی بر توانمندی درونی باشد می‌توان در مقابل تهدید و تحریم‌ها مقاومت و ایستادگی بیشتری داشته باشیم و به‌عنوان فرهنگ اقتصادی در نظر گرفته شود تا مردم به سمت ارز و تولیدات خارجی نروند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه باید خودکفایی و اعتماد به نفس در جامعه با توجه به ظرفیت‌های غنی افزایش داده شود، افزود: از آن‌جا که نمایندگان و مسئولان کشوری از سوی مردم تعیین می‌شوند، از روحانیت انتظار داریم با حضور گسترده و فعال در آگاه‌سازی مردم نقش‌آفرین باشند و در برگزاری باشکوه نماز جماعت و رونق آن دخیل باشند.

قبادی گفت: روحانیت باید با مردم در تعامل باشد و در برپایی نماز باشکوه و پررونق در مساجد اهتمام لازم را داشته باشد و لباس روحانیت نشانه اهل علم و تقوا است و باید حرمت آن از سوی مسئولان و جامعه رعایت و در برقراری نماز در راس ساعت در مراکز و حسینه‌ها مراقبت شود و تشویق مدیران و مسئولان در مشارکت در نماز گسترش پیدا کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید