به گزارش خبرنگاراستان تهران خبرگزاری بسیج: مسابقات قرآن با حضور سرهنگ دوم پاسدار کمال محمد بیگی، فرمانده و حجت الاسلام والمسلمین شکرالله شجاع معاونت تعلیم و تربیت ناحیه مقاومت بسیج پاکدشت و جمعی از قاریان قرآنی در نماز خانه ستاد این ناحیه برگزارشد .
این مسابقه در 2 رده سنی نوجوانان و بزرگسالان در رشته های اذان، ترتیل و قرائت برگزار شد و 18 نفر به مرحله استانی راه پیدا کردند.
حجت الاسلام و المسلمین شجاع مسئول برگزاری این مسابقات در خصوص نحوه برگزاری این رقابت ها اظهارداشت: این مسابقه با اطلاع رسانی از طریق پایگاه ها و حوزه های مقاومت انجام شد و پس از ثبت نام و رده بندی، قاریان در سه رشته اذان، ترتیل و قرائت به رقابت پرداختند که 18 نفر به مرحله استانی راه پیدا کردند.
شجاع هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج فرهنگ قرآنی، سبک زندگی اسلامی ،انس با قرآن و همچنین کشف استعداد های قرآنی در سطح شهرستان و بسیج دانست .
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|