وی افزود: در آبان ماه 92 رهبر معظم انقلاب فرمودند هم اکنون جمعیت کشور 75 میلیون نفر می باشد ولی این جمعیت را می توانیم به 150 میلیون افزایش دهیم که قطعا با این وسعت و با این استعدادها و شرایطی که وجود دارد می توانیم یک کشور پرجمعیت داشته باشیم که خودش، خودش را اداره کند که ما باید در تحقق این پیام کار و تلاش بسیار کنیم.
مدیر کل ثبت احوال خراسان جنوبی در خصوص آخرین آمار ولادت در استان خاطر نشان کرد: در 9 ماهه ی امسال نسبت به سال گذشته 6 درصد افزایش را شاهد بوده ایم.
پورحسین تصریح کرد: در خصوص متولدین شهری 11.41 درصد افزایش و در بخش روستایی 6 درصد منفی را شاهد هستیم که نشانگر خالی شدن روستاها از سکنه و مهاجرت افراد به شهرهاست.
وی گفت: استان خراسان جنوبی با این میزان تولد بعد از سیستان و بلوچستان رتبه ی دوم در کشور را از آن خود کرده است.
مدیر کل ثبت احوال خراسان جنوبی با بیان اینکه در ثبت وقایع وفات نیز جرء استان های برتر کشور می باشم، ادامه داد: ثبت وقایع وفات مهمتر از ولادت می باشد زیرا امکان اینکه شناسنامه های افراد وفات یافته مورد استفاده قرار گیرد زیاد است.
پورحسین عنوان کرد: در ثبت وقایع وفات از همه ی ظرفیت ها استفاده شده و در این رابطه نیز بخشداری ها، دهیاری ها و حتی زندان ها با ما همکاری دارند.
وی افزود: در خصوص آمار ازدواج نیز 296 ازدواج در 9 ماهه اول امسال نسبت به سال گذشته کمتر ثبت شده است اما بازهم جزء استان هایی هستیم که نسبت به استان های دیگر از میزان بالاتری برخوردار هستیم.
مدیر کل ثبت احوال خراسان جنوبی ادامه داد: آمار طلاق نسبت به سال گدشته 8.2 درصد افزایش یافته است که 35 واقعه طلاق نسبت به سال گذشته افزایش داشته، که از این حیث استان 27 کشور می باشیم.
پورحسین با بیان اینکه شناسنامه های نوزادان در همان بیمارستان و در همان لحظه صادر می شود گفت: پروژه کارت هوشمند ملی نیز که دو سال مورد بحث قرار گرفته است، از تیرماه سال جاری در استان آغاز شد.
وی افزود: باید در مدت سه سال حدود 200 هزار کارت هوشمند صادر شود که نیاز به دستگاه های بیشماری دارد.
مدیر کل ثبت احوال خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: باید دستگاه های استان برای این پروژه به عدد 44 برسد و این درحالی است که فقط 22 دستگاه در استان وجود دارد.
پورحسین در پایان گفت: دفاتر پیشخوان نیز می توانند کمک حالمان باشند که در حال حاضر 3 دفتر همکاری خود را اعلام کرده اند.
منبع: خاورستان