۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:48
کد خبر : 8613081
۱۶:۰۵

۱۳۹۴/۱۰/۱۶
بیرانوند در گفتگو با بسیج:

فتنه گران از هر فرصتی برای ایجاد فتنه استفاده می کنند

تلاش فتنه گران برای جو سازی علیه شورای نگهبان در انتخابات آتی است، بالاخره آنهایی که فتنه گرند از هر ظرفیتی برای ایجاد فتنه و درست کردن مسئله برای نظام استفاده می کنند.

بهرام بیرانوند عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس شورای اسلامی طی گفتگویی با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج درخصوص حجم بالای ثبت نام کنندگان در انتخابات 7 اسفند اذعان کرد:ما یک تعداد نفراتی را بصورت سنتی بعنوان شرکت کننده در انتخابات داشته ایم،یعنی چندین برابر تعداد مورد نیاز ثبت نام داشته ایم.

وی افزود:اتفاقی که الان افتاده،بخشی از آن ناشی از یک طراحی است که برای فشار بر شورای نگهبان، شلوغ کردن صحنه انتخابات و احتمالا گریز یک عده ای از سد شورای نگهبان،ثبت نامه کرده اند و البته در کنار آنها شورای نگهبان است که به وظیفه قانونی اش حتما با دقت بالا عمل خواهد کرد.

بیرانوند گفت: تلاش آنها برای جو سازی علیه شورای نگهبان در انتخابات آتی هست.بالاخره آنهایی که فتنه گرند از هر ظرفیتی برای ایجاد فتنه و درست کردن مسئله برای نظام استفاده می کنند،چاره ای هم ندارند، آنها مامورند و معذور و می بایست دستور اربابانشان را اطاعت کنند، اربابانی که آن طرف مرزها نشسته اند و آنها را تحریک می کنند تا در صحنه سیاسی کشور بهانه ساز دشمنان بشوند.

این نماینده مجلس ادامه داد: ما در سال 88 شاهد بودیم که فتنه گران کشور را عرصه آشوب و کودتای خیابانی کردند و اسرائیلی ها بیان کردند که آنها بزرگرین سرمایه شان در ایران هستند و خانم کلینتون هم سخنگوی فتنه گران شد.

وی تاکید کرد:ما فتنه گرانی را که برای فتنه انگیزی در عرصه انتخابات شرکت کردند را از آنها که برای پرشور کردن صحنه انتخابات حاضر شدند جدا می کنیم،البته آنها قبلا هم شرکت داشته اند و ماجور خواهند بود.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید