۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
11:46
کد خبر : 8615260
۱۲:۴۹

۱۳۹۴/۱۰/۱۳
مولوی خالقی:

اعدام شیخ نمر به دستور آمریکا بود

مولوی خالقی گفت: در حال حاضر آمریکا همه چیز در اختیار عربستان می‌گذارد؛ کشتن شیخ نمر نیز به دستور آمریکا است و در واقع افرادی که به نوعی در ارتباط با ایران هستند تحت ظلم قرار گیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی، مولوی خالقی، یکی از علمای اهل سنت درمیان با بیان این‌که رای دادگاه سعودی در اعدام شیخ نمر از دیدگاه شرعی و قرآن محکوم است؛ اظهار کرد: در برنامه‌های سیاسی هر فردی آزاد است که از حق خودش دفاع کند گناه شیخ نمر دفاع از حقوق جعفری‌هایی بود که در آنجا زندگی می‌کردند.

وی ادامه داد: در حال حاضر این دفاع، منجر به اعدام وی شد که در واقع قتل نفس است و خلاف شریعت اسلام بوده و این موضوع از دیدگاه ما محکوم است.

این عالم اهل سنت، با بیان این‌که عربستان در حال حاضر مستعمره آمریکا بوده و در این یک سال، مردم یمن را به خاک و خون کشیده است؛ گفت: ظلم به مردم یمن چه شیعه و چه سنی نباید صورت بگیرد.

مولوی خالقی یادآور شد: عربستانی‌ها حالت وحشی گری پیدا کرده‌اند چراکه زمانی خادمین حرمین بودند اما در حال حاضر ظالم حرمین شده‌اند؛ حرمین جای دادرسی است در عدل خدا مشکلات عالم اسلام در حرمین حل می‌شد نه این‌که تا فردی حرفی بر علیه آن‌ها بزند اعدام شود.

وی اهداف آل سعود از اعدام شیخ نمر خوشحال کردن آمریکا دانست و افزود: عربستان بی خبر از این موضوع است که در اندک زمانی آمریکا او را به خاکستر می‌نشاند.

امام جمعه اهل سنت درمیان تصریح کرد: در حال حاضر آمریکا همه چیز در اختیار عربستان می‌گذارد؛ کشتن شیخ نمر نیز به دستور آمریکا است و در واقع افرادی که به نوعی در ارتباط با ایران هستند تحت ظلم قرار گیرند.

مولوی خالقی با اشاره به این‌که اعدام شیخ برای عالم اسلام فاجعه است اما برای عالم استکبار، یک خوشحالی به وجود آورده است؛ گفت: اعدام علمای ایران قبل از انقلاب، تنها به دستور شاه نبود بلکه با نظر استعمار این اعدام‌ها صورت می‌گرفت.

وی با بیان این سوال که آیا امروز عربستان لب باز کرد که چرا مسلمانان فلسطین هر روز به قتل می‌رسند و اعدام می شوند؛ تصریح کرد: عربستان هر نظری و عملکردی انجام می‌دهد برای خوشحالی استعمار و تحت فشار قرار دادن مسلمانان است.

امام جمعه اهل سنت درمیان تاکید کرد: مسلمانان در هر جایی باشند حرفشان را می‌زنند و از هیچ کس وحشتی ندارند همچنان که 35 سال به آمریکا نشان دادند که ما آزاده هستیم و انقلاب کردیم و در استقلال و هویت خودمان لباس حریت به تن داریم.

مولوی خالقی وظیفه جهان اسلام را نسبت به این عملکرد عربستان، اتحاد عنوان کرد و افزود: بنیان مرصوص، بعد از اتحاد از آن مسلمین می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید