۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
12:04
کد خبر : 8616872
۰۶:۰۸

۱۳۹۴/۱۰/۱۶
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عسلویه:

بسیجیان مرزبانان حریم ولایت هستند

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عسلویه گفت: بسیجیان سلحشور و سپاهیان دلاور مرزبانان حریم ولایت هستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از عسلویه، حجت‌الاسلام سید زین‌العابدین رضوی در نشست بسیجیان عسلویه اظهار داشت: نظام اسلامی امروز در اوج عزت و اقتدار قرار دارد و روزبه‌روز نیز شاهد موفقیت بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم.

وی ادامه داد: نقش بسیج و سپاه در پیشرفت‌های کشور بی‌نظیر بوده و امروز نیز بسیج در تمام عرصه‌ها حاضر هستند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عسلویه با بیان اینکه بسیجیان سلحشور و سپاهیان دلاور مرزبانان حریم ولایت هستند، خاطر نشان کرد: بسیجیان همواره در خط ولایت بوده و هستند و در واقع بسیج بزرگترین سرمایه نظام اسلامی است و باید در راستای حفظ این نهاد انقلابی تلاش زیادی انجام دهیم.  

رضوی تصریح کرد: بسیجیان در تمام دوران انقلاب در صف مقدم حاضر بوده‌اند و بیشتر موفقیت‌های این نظام مرهون خدمات بسیج و سپاه است.

وی اضافه کرد؛ باید بسیجیان با تمام توان وارد صحنه شوند و برای تحقق یافتن بیانات ولایت اهتمام ورزند و در واقع بسیج در تمام صحنه‌ها باید حاضر باشد.

این مسئول گفت: امروز دشمنان با توطئه‌های مختلف در صدد منحرف کردن جوانان است و باید به گونه‌ای عمل کنیم که جوانان به سمت ارزش‌ها و معنویات جذب شوند.

رضوی در پایان اضافه کرد: تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و گسترش فعالیت‌های دینی در مناطق مختلف شهری و روستایی باید مورد توجه بیشتر مسئولان قرار گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید