
حجت الاسلام علی دهقانی در نشست بصیرتی مشترک شورای نمایندگی سپاه ناحیه بروجن و پایگاه شهدای شهر فرادنبه، حضور در پایگاه های مقاومت بسیج را وظیفه خود دانست و گفت: پایگاه های مقاومت و بسیجیان، سرمایه های بزرگ کشور هستند.
وی، افزود: رابرت مرداک (مسئول شبکه های فارسی زبان) وظیفه اش این است که روی مخاطبان و جامعه هدف در جمهوری اسلامی، کار کند و سرمایه گذاری نماید.
دهقانی، هدف شبکه های رسانه ای غربی صهیونیستی را در نهایت، از بین بردن نظام دانست و افزود: دشمنان با پیگیری دو راهبرد درصدد رسیدن به اهداف شومشان هستند.
وی، ادامه داد: تضعیف ولایت فقیه و نفوذ در درون مردم از راه تغییر سبک زندگی و تضعیف باورهای اعتقادی، همچنین سوق دادن آنها به سوی مسایل شهوانی از جمله این راهبرده به شمار می رود.
و گفته که برای رسیدن به این هدف دو راه داریم:
این مقام مسئول، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون نفوذ، تأکید کرد: نفوذ فرهنگی و سیاسی که معظم له بیان فرمودند از اهمیت بالایی برخوردار است و دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی، نفوذ را در سه سطح؛ مردم، نخبگان و مسئولان پیگیری می کنند.
حجت الاسلام دهقانی، گفت: اگر امروز امنیت داریم از ایمان و اعتقاد به خدای متعال و وجود رهبری و تدابیر داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
وی، تبعیت از ولایت، هوشیاری و بصیرت و حضور در صحنه های دفاع از انقلاب اسلامی را مورد تأکید قرار داد و مقابله با نفوذ را وظیفه همگانی مردم و مسئولان عنوان کرد.