خبرهای داغ:
استاد پورازغدی:

دیکتاتوری روباه صفتانه در عرصه رسانه ای حاکم است

کد خبر: ۸۶۲۰۶۴۸
|
۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان، حسن رحیم پورازغدی صبح امروز در همایش رسانه و دموکراسی اظهار کرد: گرایش مختلف در باب رسانه ای وجود دارد و امروز هر کسی روش خود را در پیش گرفته است و در برخی از این روش ها رسانه ها با بمباران نقطه ای به مخاطب اطلاعات می دهند.

وی تصریح کرد: تعریف ما از حقوق بشر و حقوق رسانه موضوعات قابل تفسیر در رسانه ها است، نوع نگاه ما به فلسفه اخلاق در ماهیت رسانه ای دخالت دارد.

پورازغدی با بیان اینکه نوع الهیات نیز بر رسانه سازگاری دارد، گفت: به همین دلیل است که از نظر اسلامی به رسانه نگاه می کنیم یک سری مسائل معرفت شناختی و ارزشی پیش می آید و در باب دموکراسی نیز این موضوع مطرح است.

این استاد برحسته با بیان اینکه خارج از اسلام رسانه کاتولیک پاپ محور هستند، گفت: خیلی از مسائل در فقه حقوق و الهیات رسانه و حقوق رسانه و دموکرسی با توجه به الهیات رسانه ای شکل می گیرد.

پورازغدی ابراز داشت: باید بیندیشیم چه میزان روایت داریم که با رسانه ها مرتبط است و تا با پرسش رسانه ای به سوی آیات و روایات نروید نمی توانیم به آن برسیم.

وی با بیان اینکه برخی کارکرد رسانه ای، اطلاع رسانی نیست گفت: باید بیندیشیم غیبت و دموکراسی رسانه ای و هرج و مرج رسانه ای چه تفاوتی دارد و امروز هر کسی با تلفن همراه خود مطلبی را چاپ می کند و در کل جهان منتشر می کند.

این کارشناس مسائل اجتماعی بیان داشت: مرز دموکراسی و هرج و مرج در رسانه از بین رفته است و امروز هر کسی می تواند مطلب و عکس از طریق گروه به اشتراک بگذارد.

وی خاطرنشان کرد: دوران نگاه عوامانه و انتظامی که رسانه فقط کاربرد اطلاع رسانی دارد گذشته است و نظریه پردازان این تعریف ساده را ندارند و معتقد هستند که هم دموکراسی و هم اطلاع رسانی قابل تغییر است.

این استاد دانشگاه گفت: چیزی که در سطح بین الملل وجود ندارد آزادی دموکراسی بین المللی رسانه است و در خود اروپا و آمریکا خیلی قاطع و بدون شرمندگی زیر سوال می برند ولی در آسیا و آفریقا کسی جرأت چنین کاری ندارد چرا که مصرف کننده و انسانهای درجه دو به حساب میآیند.

پورازغدی گفت: ابزار دموکراتیک شدن رسانه هیچ گاه مثل امروز وجود نداشته است و هر کسی هر کاری که دلش میخواهد میتواند با موبایل خود انجام دهد.

وی با بیان اینکه باید بیندیشیم که آیا جاده اطلاعرسانی رسانهها امروز دو طرفه است، گفت: امروز صدای شما از طریق اطلاع رسانی می رود و منعکس میشود و اگر صدایی از شما شنیده می شود چیز دیگری برداشت می شود چرا که پیش فرضهایی بر این رسانه حاکم است.

این استاد برجسته کشوربا بیان اینکه پیام تحت شعاع زیبایی و ترفند های رسانه ای قرار می گیرد، گفت: رسانه های موثر در دنیا دیپلمات مآب هستند ظاهرا خبر را بی طرفانه بیان می کنند اما کاملا یک طرفه است.

پورازغدی با بیان اینکه بزرگترین مصیبت ما این است که بچه های انقلابی قوی در عرصه رسانه کم داریم، گفت: دشمنان رسانه ای ما به اسم اطلاع رسانی دیکتاتوری رسانه ای را انداختند و به صورت مینیاتوری اطلاع رسانی می کنند.

وی گفت: برخی رسانه ها ارزش را ضد ارزش می کنند و شکست دشمن را پیروزی نشان می دهند و برخی ازاین رسانهها نفوذی هستند.

این استاد برحسته گفت: یک دیکتاتوری روباه صفتانه در عرصه رسانه ای حاکم است و چنان هوشمندانه عمل می کنند که شما از دموکراسی آنها تشکر می کنند.

پورازغدی با بیان اینکه هزاران نفر در نیجریه کشته شدند کجایی این مطلب رسانه ای شد، گفت: 5 هزار تن در هشت سال دفاع مقدس استفاده شده اما هیچ گاه رسانه ها به آن نپرداختند.

این استاد برجسته خاطرنشان کرد: رسانه ما بخش اساسی زندگی ما است و دیگر زندگی بدون رسانه نه معنا و نه امکان دارد و تصور جامعه ای که در آن رسانه نیست دیگر امکان ندارد.

پورازغدی با بیان اینکه باید آگاهانه وارد فضای رسانهای شویم گفت: اگر فعلانه وارد شویم ولی آگاهانه عمل نکنیم در مسیر رسانه ای آب ما را خواهد برد.

انتهای پیام/


ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار