۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
20:35
کد خبر : 8620862
۱۷:۲۴

۱۳۹۴/۱۰/۲۳
جانشین سپاه عاشورا:

با تعهد و تخصص، موفقیت حاصل می شود

خبرگزاري بسيج: جانشین سپاه عاشورا در آئين معرفي جانشین سپاه ولایت تبریز با بيان اينكه با تعهد و تخصص، موفقیت حاصل می شود، گفت: قبول مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی ایران کار خیلی دشواری است چراكه با هدف خدمت به انقلاب و مردم، باید با عشق پا دراین عرصه گذاشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، علي قادري افزود: اگر به مسئولیت به دید مادی نگاه شود به طور حتم موفقیت های ناچیزی حاصل خواهد شد و چه بسا برای فرد خسران دنیا و آخرت را به دنبال داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: این نظام و انقلاب مرهون خون شهیدانی است که ما اکنون جا پای آنها گذاشته ایم بنابراين باید خیلی مراقب باشیم تا رو سفید از مسئولیت خارج شویم.

قادري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به پیشینه دشمنی استکبار با نظام اسلامي ايران، اظهار كرد: تا زمانی که جمهوری اسلامی ایران -که منادی اسلام ناب و استکبار ستیزی است- باشد، استکبار و در راس آن ها امریکا به دشمنی با ما ادامه خواهد داد و نبرد حق علیه باطل پا برجا خواهد بود.

وي انتخابات پیشرو را حساس و مهم خواند و بيان داشت: دشمنان نظام برای این دوره حساب ویژه ایی باز کرده و دنبال نفوذ در مراکز مهم هستند بنابراين بايد در انتخابات با بصيرت حضور يافته و بدانيم به چه كساني راي مي دهيم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید