۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
17:55
کد خبر : 8623480
۱۲:۳۴

۱۳۹۴/۱۰/۲۹
مدیرعامل شرکت توزیع برق اردبیل:

تولید محصولات انرژی، اولویت‌ جدی در اردبیل

اقدام به راه‌اندازی چند‌ نیروگاه بادی و سامانه بهره‌گیری از انرژی خورشیدی کرده ایم.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، علیرضا علیزاده در جریان بازدید از طرح‌های توسعه شرکت برق اردبیل اظهار کرد: شرکت توانیر در باب سرمایه‌گذاری و تنوع‌بخشی به تولید محصولات متنوع انرژی اقدامات خوبی را در استان‌ها آغاز کرده به طوری که در استان اردبیل نیز تولید متنوع محصولات انرژی یکی از اولویت‌های جدی است.

وی تصریح کرد: ‌در همین راستا ما اقدام به راه‌اندازی چند‌ نیروگاه بادی و سامانه بهره‌گیری از انرژی خورشیدی کردیم و در کنار آن تلاشمان بر این است تا از انرژی‌های حرارتی و ژئوترمال نیز در تولید انرژی در این استان بهره‌ بگیریم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان گفت: هر چند استقبال مردم از نصب سامانه‌های انرژی خورشیدی در سال گذشته و جاری کمتر از انتظار بود اما ما در برخی از ادارات و نهادها تأسیسات مربوط به تولید انرژی خورشیدی را راه‌اندازی کردیم تا در سه حوزه 10، 25 و 50 کیلووات بتوانیم از این ظرفیت بهره‌برداری کنیم.

علیزاده ضرورت فرهنگسازی مردم را در استفاده از انرژی‌های نو در شهرهای مختلف استان به ویژه انرژی خورشیدی یادآور شد و افزود: تلاشمان بر این است تا با استفاده از این ظرفیت برق مصرفی مشترکان را در قالب سیستم انرژی خورشیدی تأمین کرده و هزینه‌های مربوط به آن را تا حد زیادی کاهش بدهیم.

وی ارزان بودن، به‌صرفه بودن و دیگر نتایج خوب استفاده از انرژی‌های خورشیدی را در کنار سایر انرژی‌های نو یادآور شد و بیان کرد: تنها مشترکان 50 درصد هزینه‌های نصب و راه‌اندازی تجهیزات مربوط به انرژی خورشیدی را پرداخت می‌کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل اضافه کرد: در شهرستان‌های سرعین و نیر نیروگاه‌های بادی راه‌اندازی شده و تلاشمان بر این است تا در سایر شهرستان‌ها نیز این سامانه راه‌اندازی شده و در کنار آن در شهرستان گرمی بهره‌گیری از انرژی‌های حرارتی و در مشگین‌شهر تولید ژئوترمال در دستور کار قرار گرفته است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید