۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
21:35
کد خبر : 8624732
۲۲:۳۵

۱۳۹۴/۱۱/۰۲
امام جمعه شادگان گفت:

لزوم جلوگیری از تخریب کاندیدای مجلس در فضای مجازی

امام جمعه شادگان بر لزوم جلوگیری از تخریب کاندیداهای مجلس در فضای مجازی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ،حجت‌الاسلام سید مجید شرفی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با اشاره به اجرای برجام و تاثیر آن بر کشورهای منطقه اظهار کرد: موضوع برجام اقتدار نظام ایران را طبق فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی حفظ ‌کنیم و اجازه ندهیم به بهانه برجام اقدامی خلاف منافع انقلاب اسلامی در کشور انجام شود.

وی به نامه رئیس‌جمهور و پاسخ مقام معظم رهبری اشاره و افزود: مقام معظم رهبری با درایت بسیار کامل راه‌های نفوذ دشمنان را گوشزد کردند و خواستار جلوگیری از هرگونه نفوذ دشمنان به انقلاب اسلامی شدند.

امام جمعه شادگان در فراز دیگری از خطبه‌های خود، با بیان اینکه امنیت مهم‌ترین مسئله‌ای است که باید به آن توجه شود خاطرنشان کرد: شبکه‌های مجازی و اطلاع‌رسانی نقش تأثیرگذار در انتخابات آتی خواهند داشت.

وی ادامه داد: باید فعالیت در فضاهای مجازی به دور از تخریب باشد و فضاهای مجازی زمینه‌ای برای تشریح وظایف نماینده‌ها و برگزاری انتخاباتی پرشور با مشارکت حداکثری مردم تبدیل شود.

شرفی یادآور شد: آرامش و امنیت، مهم‌ترین اصل برگزاری یک انتخابات خوب و باشکوه است و دستگاه قضایی باید با رصد کامل مسائل حاشیه انتخابات و به‌ویژه فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی از امنیت و آرامش انتخابات صیانت کند.

وی اضافه کرد: کاندیداهای مجلس به قانون احترام بگذارند زیرا افرادی که در آینده می‌خواهند نماینده و قانون‌گذار باشند، باید قانون‌مندی خود را به مردم نشان دهند و این اصل، رعایت ضوابط و شرایط انتخابات است.

امام جمعه شادگان در پایان گفت: مهم‌ترین شاخص پایبندی مردم به ارزش‌های نظام، تعداد افراد شرکت‌کننده در انتخابات است، دشمنان امروز منتظر برگزاری انتخابات هستند تا میزان مشارکت مردم را که یقینا سیلی محکمی بر دهان یاوه‌گویان است نظاره‌گر باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید