۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:25
کد خبر : 8625430
۰۹:۵۷

۱۳۹۴/۱۱/۰۴
سلیمی در گفتگو با بسیج:

عدم بی طرفی دولت می تواند به سلامت انتخابات خدشه وارد کند

نماینده مردم محلات در مجلس با اشاره به اینکه اینکه گفته شده است باید اعتدالیون به مجلس وارد شوند نوعی حزب گرایی از سوی دولت است، گفت: اکنون این دغدغه بین مردم ایجاد شده که قوه مجریه بی طرف نیست که این مساله می تواند به سلامت انتخابات لطمه وارد کند.
حجت الاسلام و المسلمین علبرضا  سلیمی  نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج، با انتقاد از مواضع اخیر رئیس جمهوری علیه شورای نگهبان گفت: هر کدام از نهادهای قانونی را باید در جای خود به رسمیت شناخت و  شورای نگهبان یک نهاد مسلم و ثابت شده در قانون اساسی است.

وی با اشاره به اینکه  ما به جای اینکه به مسائل مرتبط با حوزه کاری خود بپردازیم نباید ذهن مردم را مشوش کنیم، گفت: آقای روحانی رئیس قوه مجریه است و باید به مشکلات کشور بپردازد. برای مثال  الان 8 میلیون بیکار داریم و واردات بی رویه و رکود، کمر تولید را شکسته است که نیازمند اقدام فوری دولت است.

سلیمی با تاکید بر اینکه نظارت بر انتخابات بر عهده شورای نگهبان است و ما باید در مقابل تصمیمات قانونی کرنش نشان دهیم و اجازه ندهیم افرادی که در برابر قانون سرکش هستند آشوب ایجاد کنند، گفت: ریس جمهور در یکی از سخنرانی های خود در  سال 59  اعلام کرد اگر شورای نگهبان نبود دیکتاتوری حاکم  میشد.
 
نماینده مردم محلات در مجلس با اشاره به اینکه گفته شده است باید اعتدالیون به مجلس وارد شوند، گفت: این نوعی حزب گرایی از سوی دولت است، اکنون این دغدغه بین مردم ایجاد شده که قوه مجریه بی طرف نیست که این مساله می تواند به سلامت انتخابات لطمه وارد کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید