به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، بازرسانی از ستاد کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بازرسی ناحیه امام حسین(ع) از پایگاه نمونه کشوری شهید سید مصطفی خمینی حوزه شهید ورزنده ناحیه امام حسین(ع) بازدید کردند.
حبیب اللهی جانشین پایگاه طی این بازدید گزارشی از سوابق و روند فعالیت های پایگاه در زمینه های صالحین، امر به معروف، فرهنگی، عملیات و... ارائه داد.
در ادامه مسئولین بازرسی از نزدیک هریک از واحد های نیروی انسانی، شباب، عملیات، فرهنگی و ... را مورد ارزیابی قرار دادند.
در پایان بازرسین ضمن ابراز خرسندی ازعملکرد پایگاه از فعالیت های ارزنده فرمانده و بسیجیان قدردانی کردند.
گفتنی است پایگاه مقاومت بسیج شهید سید مصطفی خمینی یکی از مجموعههای بسیج فعال فرهنگی و تربیتی استان قم است که موفق به کسب عنوان پایگاه نمونه و موفق کشوری در اجرای شجره طیبه صالحین در سال 89 شده است.
این پایگاه در سال های 92 و 93 به عنوان پایگاه برتر در جشنواره مالک اشتر سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) معرفی شده و در سال 91 نیز موفق به کسب عنوان پایگاه برتر و نمونه جشنواره مالک اشتر سازمان بسیج مستضعفین شده است.