
به گزارش خبرگزاری بسیج از گرمی، حجتالاسلام یدالله صفری، امام جمعه گرمی در جلسه شورای اداری اين شهرستان همه مسئولان و دستاندرکاران را به امانتداری و استفاده صحیح از بیتالمال فرا خواند و گفت: تمام اموال و امکانات و حتی وقت مسئولان بیتالمال محسوب میشود و در صورت استفاده ناصحیح از آن در محضر حق تعالی باید پاسخگو باشیم.
وي دو مناسبت ايام الله دهه مبارك فجر و انتخابات مجلس شوراي اسلامي و خبرگان را دو رخداد مهم پيش رو عنوان كرد و گفت: انقلاب اسلامي ايران نظام ديني و الهي است و ما وارثان صدها شهيد و جانبازيم كه بايد حافظ و مراقب كشور اسلامي باشيم تا شرمنده نسلهاي آينده مملكت خود نباشيم.
امام جمعه گرمي با بيان اينكه ايران كشوری باعظمت است و دشمنان بزرگي هم دارد؛ اظهار کرد: از جمله راههاي مبارزه با دشمنان انقلاب اسلامي در حال حاضر، برگزاري باشكوه مراسمات دهه مبارك فجر، حضور گسترده در راهپيماييها و انتخابات كشوري است.
وي با بیان اینکه حضور پرشور بر عزت و عظمت و اقتدار كشور ميافزايد؛ اظهار كرد: مردم و مسئولان قبل از اينكه اسير افكار و گروه و جناح خاصي باشند به تفكر، ارزش و جايگاه خود توجه كنند و با منطق عمل كنند.
حجت الاسلام صفري فضاي انتخاباتي را فضاي احساسي عنوان كرد و گفت: مردم و مسئولين نبايد گرفتار اين فضاي احساسي شوند.
وي بابيان اينكه انتقاد و اعتراض به هر كس و هرجايگاهي بهشرطي كه به نيت تخريب نباشد مشكلي ندارد؛ اظهار كرد: افراط و تفریط در احكام اسلامي جايگاهي ندارد ما هم بايد در انتقاد در مسائل مختلف و انتخاب خود اعتدال را رعايت كنيم.
وي در پايان با بيان اينكه برخلاف تقليد در مسائل احكام ديني و شرعي، تقليد در عالم سياست جايگاهي ندارد و مسئولان را به تكريم ارباب رجوع سفارش كردند.