۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:02
کد خبر : 8626906
۱۴:۴۱

۱۳۹۴/۱۱/۰۶
رئیس سازمان زنان و خانواده سوریه در همایش «زن و مقاومت»:/3

رسانه های ایران مانند رزمندگان این کشور در کنار مردم سوریه هستند

رئیس سازمان زنان و خانواده سوریه گفت: من می دانم که رسانه های ایرانی در کنار ما هستند همانطور که مبارزین ایرانی در کنار رزمندگان سوری مقاومت می کنند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج، هدیل اسمر رئیس سازمان امور زنان و کودکان سوریه صبح امروز در همایش «زن و مقاومت» که با همکاری بسیج جامعه زنان و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد گفت: سفر ما به ایران بسیار مفید بوده و در این بازدید ها از دیروز تا به حال بسیار آموخته ایم و یاد گرفتیم چگونه بحران ها را پشت سر گذاریم.

وی افزود: در ایران و در این سفر هر لحظه مطالب بالاتر و زیباتری را تجربه کردیم و در موزه دفاع مقدس دیدیم که چگونه در دفاع مقدس و در جریان جنگ، زنان و پرستاران و مهندسان و پزشکان و همه ملت ایران در کنار رزمندگان در جبهه ها مقاومت کردند.

هدیل اسمر ادامه داد: ما نیز زنان مقاوم سوری را در کنار رزمندگان خود داریم من به آنها افتخار می کنم.

وی گفت: در حال حاضر در رسانه ها نسبت به سوریه سانسور خبری داریم و من می دانم که رسانه های ایرانی در کنار ما هستند همانطور که مبارزین ایرانی در کنار رزمندگان سوری مقاومت می کنند.

هدیل اسمر افزود: جنگ با سوریه با جنگ های سنتی گذشته تفاوت دارد و دشمن امروز به همه بیمارستانها و مدارس حمله کرده و بسیاری از زنان و کودکان را می رباید دشمن سعی می کند وحدت ملی ما را از بین ببرد و طائفه گرایی را که هیچ گاه در سوریه نبوده به راه بیندازد.

وی گفت: آنها اماکن تاریخی و نمادهای تمدن انسانی ما را از بین می برند ولی دولت ما قوی است و ما توانسته ایم به خوبی مقاومت کنیم و این راه را ادامه خواهیم داد.

رئیس سازمان امور زنان و کودکان سوریه اظهار داشت: در برنامه ها و دیدارهای خود در ایران با چگونگی مواجهه ایران با بحران های جنگ آشنا شده و از تجربيات ايران برای مدیریت خانواده ها بعد از جنگ استفاده خواهیم کرد تا مردم سوریه نیز بتوانند به زندگي عادي خود ادامه دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید